Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ограничено движење и внес на храна, заглавен меѓу четири ѕида уште некое време, филингот на робијаш кој никако не го бара човек - си доаѓа сам по себе. Као демек ново искуство...а да се десеше нешто добро за промена? (facepalm)

Ништо, барем ќе ги замараам форумџиите со постови :kafe

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Благодарам :sreken

Имаше слично видео 10 часа со Џим Кери и уште двајца what is love каде што пеат и ги тресат главите :zelen и она со русинот пеач трололо...

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Благодарам :sreken

Имаше слично видео 10 часа со Џим Кери и уште двајца what is love каде што пеат и ги тресат главите :zelen и она со русинот пеач трололо...
:zelen не дека не можеш да ги најдеш, убаво ми е да ги постирам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Имам слушнато за медитација околу 708665 пати а никогаш не ми текнало да изгуглам шо е тоа :D
Денес ми текна и гледам тоа било нешто као да размислуваш околу некоја ствар без емотивно да се ангажираш околу темата на која размислуваш или да се приврзуваш кон тоа, нешто како да сурфаш на бранови а да не се наводениш ... и сега сфаќам дека одамна сум медитирал само не сум знаел дека медитирам. :zelen
Which is quite useful, if one is to be spared from the collective lunacy that prevails in a particular period and place.

Дали тоа што не сум знаел дека медитирам е ултимативна медитација?!

th_template-philosoraptor.jpg

Посматрање на настани и ситуации како трета страна, фаќање на самиот себе во одредени ситуации нешто како внатрешен глас, пример се самосожалува човек или настапува арогантно и веднаш станува свесен за тоа, за дел од секунда и го прекинува тоа :unsure

Имаше и нешто околу религии ама изгледа тоа е повеќе накај шизофренија, барем према дефинициите, со замисленото другарче муабети...

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Дали знае некој дали има автобуси/комбиња (претпоставувам има) од Гевгелија до Дојран? Колку се редовни? Дали ги има постојано како што има на пример, од Скопје за Куманово во секое време, не мора ниту да купуваш однапред. Колку чини таква карта?

• Ми се допаѓа
Реакции: *V******

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
500 денари карта од Гевгелија до Дојран? Не се арни...
Не бре какви 500 денари, веројатно мислела членката од Скопје до Дојран. Од Гевгелија до Дојран не верувам да е повеќе од 70-80.

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous