Состав се почнува со два прста простор за почеток на параграф, се завршува обично со интерпункциски знак.[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.867188)]Здраво дали можете да ми помогнете за тема на состав пролет како да го започнеме составот и како да завршиме?
Не е за мене за братчетками е ми побара помош и навистина сакам да и помогнам
Благодарам однапред [/COLOR]
Склероза. Ах таа чудесна болест. Дал од старост ил од чудесно бришење мозочни енграми...Здраво би сакал ли некој да ми помогне за воведниот дел за писмената работа по македонски на тема Разделба со спомени
Не е итно, на 11 полагате.се придружив на форумов барајќи помош...следи матура а сосе неа и потребата од добар состав за мојата професија,ии незнам како да започнам...дали ќе може некој\a љубезен\a да ми помогне барем донекаде да го напишам составот..ве молам коментирајте итно ее
Ех 700, заокружи на 1000.Не е итно, на 11 полагате.
Прво, нема да ви биде таа тема за матура.
Второ, се знае само темата од материјалот. Ќе биде за Реализам(фокусирајќи се само на Достоевски и Балзак).
Трето, слободната тема никој не ја знае(освен тие со врски) сѐ до денот на полагањето. Секоја друга тема(како и оваа) е чиста шпекулација.
Четврто, ако сакаш помош, јас ќе ти помогнам, 700 денари ќе ми пратиш на сметка и ќе ти помогнам.
Не ми билдај ти тарифа, ми бркаш муштерии.Ех 700, заокружи на 1000.
Па кога веќе дава 700 нека даде уште 300.Не ми билдај ти тарифа, ми бркаш муштерии.