Што е за жените вистински маж?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Што ако воопшто не пија мажот?

Дали тогаш би го ценела на another level од почит, бидејќи не пие кафе, а сепак ти вари? :D
Секако дека да. тоа уште повеќе се цени :)
Инаку ја не пијам кафе сега, може лимонада да ми цеди на пример

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Вистинскиот маж кога ке тресне по маса, сите околу него да замолчат,да расчисти тепачка у кафана за две минути носејќи по тројца оддеднаш,да ме крене со една рака и кога ќе ме бакне паметот да ми се врти пет минути и да не знам каде се наоѓам....да ми напише љубовна порака со кое срцето ке ми го стопи:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вистинскиот маж кога ке тресне по маса, сите околу него да замолчат,да расчисти тепачка у кафана за две минути носејќи по тројца оддеднаш,да ме крене со една рака и кога ќе ме бакне паметот да ми се врти пет минути и да не знам каде се наоѓам....да ми напише љубовна порака со кое срцето ке ми го стопи:)

Ваквите имаат краток фитиљ и често посегнуваат рака кон сопругата. Да не има после брканица во институции за насилство..

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ваквите имаат краток фитиљ и често посегнуваат рака кон сопругата. Да не има после брканица во институции за насилство..
Вистинскиот маж не посегнува рака по сопругата никогаш туку само против насилниците и двотарифните мажиња, он се бори против насилство,развиен,згоден,дотеран,педантен,шмекер.......(ова се мои видувања)(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вистинскиот маж не посегнува рака по сопругата никогаш туку само против насилниците и двотарифните мажиња, он се бори против насилство,развиен,згоден,дотеран,педантен,шмекер.......(ова се мои видувања)(inlove)

И секако, дома носи по 500 денари дневница и плус полни најлони со ф'стаци, индиски ореви, пилешки стек и кременадли.

И веројатно 2-3 глајци артичок.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
И секако, дома носи по 500 денари дневница и плус полни најлони со ф'стаци, индиски ореви, пилешки стек и кременадли.

И веројатно 2-3 глајци артичок.
Вистинскиот маж не оди со кеси од пазар;)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo