Секако дека да. тоа уште повеќе се цениШто ако воопшто не пија мажот?
Дали тогаш би го ценела на another level од почит, бидејќи не пие кафе, а сепак ти вари?
Инаку ја не пијам кафе сега, може лимонада да ми цеди на пример
Секако дека да. тоа уште повеќе се цениШто ако воопшто не пија мажот?
Дали тогаш би го ценела на another level од почит, бидејќи не пие кафе, а сепак ти вари?
Вистинскиот маж кога ке тресне по маса, сите околу него да замолчат,да расчисти тепачка у кафана за две минути носејќи по тројца оддеднаш,да ме крене со една рака и кога ќе ме бакне паметот да ми се врти пет минути и да не знам каде се наоѓам....да ми напише љубовна порака со кое срцето ке ми го стопи
Вистинскиот маж не посегнува рака по сопругата никогаш туку само против насилниците и двотарифните мажиња, он се бори против насилство,развиен,згоден,дотеран,педантен,шмекер.......(ова се мои видувања)Ваквите имаат краток фитиљ и често посегнуваат рака кон сопругата. Да не има после брканица во институции за насилство..
Вистинскиот маж не посегнува рака по сопругата никогаш туку само против насилниците и двотарифните мажиња, он се бори против насилство,развиен,згоден,дотеран,педантен,шмекер.......(ова се мои видувања)
Вистинскиот маж не оди со кеси од пазарИ секако, дома носи по 500 денари дневница и плус полни најлони со ф'стаци, индиски ореви, пилешки стек и кременадли.
И веројатно 2-3 глајци артичок.
Вистинскиот маж не оди со кеси од пазар
Туку со торби. Дека кесите може да му се скинат.Вистинскиот маж не оди со кеси од пазар
Си кине од бавчата колку му треба,а од кокошарникот свежо пилешко си носи.Вистинскиот маж не оди со кеси од пазар
Твојот вистински маж нека кине од кај сака и кокошки нека чупа но мојот НЕСи кине од бавчата колку му треба,а од кокошарникот свежо пилешко си носи.