Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Повторно да се вратам на идеалниот свет. Во него особи кои оправдуваат и мотивираат смрт на дечиња, садистичко тепање, грабеж и корупција од манијакални размери - добро би служеле како подвижна мета за тренирање со Симонов СКС. Или Валтер ППК. Но ете живееме во свет во кој таквите си добиваат редовна месечна надокнада за своите зулуми, поредовна него менструацијата на бркатата наказа од мвро.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Сакам да кажам дека The Blacklist е у топ 3 серии икад.
Какво season finale имаше, секоја чест. James Spader, ти си бог!
"In the land of the blind, the one-eyed man is king."

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Човече. Уше сум пореметен. Цел екстерен хард диск ми појде јабана. Филмови, слики, музика. МАПИТЕ! Моите факин мапи кои ги собирав 5 е*ани години од разни сајтови.
5 години собираш советски топографски мапи, нуркаш по воено-технички институти и се ќе појди јабана.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Човече. Уше сум пореметен. Цел екстерен хард диск ми појде јабана. Филмови, слики, музика. МАПИТЕ! Моите факин мапи кои ги собирав 5 е*ани години од разни сајтови.
5 години собираш советски топографски мапи, нуркаш по воено-технички институти и се ќе појди јабана.
Јас затоа си чувам на десктоп и на лаптоп се живо (+ на екстерен). Некња ми појде и мене јабана пола хард :zelen ама се ми беше тука.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Дали црно бело има страна на фб?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ИСИС на страната на феминизмот!!!
ИСИС овозможија ново право на жената во нивната држава. Мажот не смее да ја попречи жената ако таа сака да стане бомбаш-самоубиец.

И исис веќе не е тоа што беше. Феминисткиве го расипаа светот во целост.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
ИСИС на страната на феминизмот!!!
ИСИС овозможија ново право на жената во нивната држава. Мажот не смее да ја попречи жената ако таа сака да стане бомбаш-самоубиец.

И исис веќе не е тоа што беше. Феминисткиве го расипаа светот во целост.
Што имаат врска феминисткиве со овие жени кои се самоубиваат во корист на верски убедувања?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo