Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мидлзбро вс. Норич во финале на плеј-оф, дали Џонатан Вудгејт ќе се врати во ПЛ? :)

Санделрленд-Лестер жестоко почна, исто како плеј-оф за опстанок му доаѓа (party)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Толку беше од Стивен Џерард :(, јака атмосфера на почеток со `невер вок алоун` песната, тие девојчињата ваљда му беа ќерки, требаше да одиграат подобро на опроштајниот меч, иако не успеа да освои ПЛ сепак во моментов заедно со Тери се најголеми легенди. 1 ЛШ, 1 ЛЕ, 2 ФА купа и 3 Лига купа, нот бед му фалеа само ПЛ и СП (играа финале со некои бразилци 2005 ама изгубија). Оние супер, мега, хипер, черити, бренди `купови` од една утакмица не ги ни рачунам, тоа е срање.
Макар да пеналот беше надвор и требаше да е слободен, Палас ги издоминира тотално и можеше да е прав дебакл со 5-6 гола позади Мињоле.

Њукасл (facepalm)(facepalm)

Лестер викав дека ќе се спаси и кога имаа 17 бода и беа прежалени веќе во ПЛ (inlove) најголем кам-бек досега, на боксин деј беа рок ботом и до пред два месеци со две нозе во Чемпионшип. :sreken

За дербито утре најмногу ме плаши Фалкао :D

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Море штета шо е Велбек повреден :gjavol

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не си прајте на умот бајрам, пациентала ни е отсекогаш Арсенал, ако утре имаме пораз, поразот ќе оди само на бате Ване.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
аман само нека не го пуштаат тигарот од ланец кој ќе брои голови во мрежа на Оспина после :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас се надевам дека ќе суди судија што дава картони за дајвови. И дека Озил ќе биде МОТМ : )

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јанузај може ќе влезе со инструкции `паѓај синко` :zelen баш прееска оној гремлинот Стерлинг, се отепа од дајвови (facepalm)
Кога сме кај Џерард четири утакмици остануваат во меморија засекогаш, првата е 5-4 со Алавес во финале на ЛЕ, втората 5-1 масакрот над германија во квалификации кога со Овен и Хески му кршеа кичма на немците, трета нормално е Истамбул а четврта финалето на ФА со Вест Хем кога изедначи за 3-3 во девеесет-и-некоја со еден од појаките голови евер.
Сигурно има такви кои му замераат со лизгањето лани ама не беше тоа кое ги исфрли од трка туку Кристал Палас со три гола за осум минути :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: existence