И одеднаш после 4 години на некој му е гајле за убиството на Мартин Нешковски?!
Луѓе луѓе....
Луѓе луѓе....
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
E па и јас. Само за разлика од тебе, јас бев на првите два.Живеам во центар, на жалост.
Much турски серии гледање, или да?Сине каде одиш секој ден на работа некаде ? Не туку на протести!
Наместо да се бориме за подобри услови за студирање , учење , за развој и на другите региони во државата , за подобар животен стандард ние сме задоволни со затупување од турски серии и фаќање сеир на туѓи разговори. Полицијата и треба да тепа дали со или без причина ич удри само така ќе се дојде до ред и дисциплина во оваа држава.
А кој просперитет го чекаш во земја каде младите дивеат со фантомки на глави,фрлаат по автобуси,нарушуваат јавен ред, мир,оштетуват идр.Премногу слобода им се даде,дисциплина никаде.Much турски серии гледање, или да?
Кој просперитет го чекаш во земја која полицијата тепа деца на улица?
Абе остај тоа секаде има такви,затоа полициската бруталност донекаде е оправдана,ама во такви случаи,додека случајот со Мартин не е таков.А кој просперитет го чекаш во земја каде младите дивеат со фантомки на глави,фрлаат по автобуси,нарушуваат јавен ред, мир,оштетуват идр.Премногу слобода им се даде,дисциплина никаде.
Искуство бачко. Исто како и во случките од 24декември каде власта собра раја контрапротестанти која можеше да ескалира во нешто многу побрутално.@Saladin ,ме интересира,по што закључи дека хулиганите што створија немир на протестот се од власта?Сум чул и обратни мислење т.е дека се од опозицијата макар што не гледам причина зошто би биле и од обете страни.Ме интересира.
Така јет нема што. Се знае зошто служи полицијата, за да го тепа народот.А кој просперитет го чекаш во земја каде младите дивеат со фантомки на глави,фрлаат по автобуси,нарушуваат јавен ред, мир,оштетуват идр.Премногу слобода им се даде,дисциплина никаде.
Па види ако во Југославија кога полицијата тепала па ќе прашала на што се жалиш се живело подобро и се имало и ред и дисциплина се школувале подобро од сега и знаеле повеќе од сега денешни деца таблица на памет незнат е затоа несакат екстерно затоа што тато е пријател со градоначалникот или директорот и професорот ако не ми пише 5 ќе го избркат од работа. Е ова е нешто за кое ти можеш да ми кажеш до каде е отидена работата со претерана слобода? Разгалени и распрдени детишта ај тие ама и родителите (дел од нив) се закануват па несмеш да ми пипнеш дете еј моите незнаеа каде е школото , а не денешниве му свикала професорката и оп родител ќе ти се заканува и што чекаш ти од такви луѓе памет? Ова мора да се дисциплинира штом не бива со зборови ќотек , а ако читаш мои постови ќе разбереш дека сум голем поборник за црната чума на тв екраните наречена турско индиски серии .Much турски серии гледање, или да?
Кој просперитет го чекаш во земја која полицијата тепа деца на улица?