Од десно на лево третиот што ѕирка со главчето?И тебе те имa тaму мислиш декa си се сoкрил пoзaди немa дa те пoзнaеме
Од десно на лево третиот што ѕирка со главчето?И тебе те имa тaму мислиш декa си се сoкрил пoзaди немa дa те пoзнaеме
Извини требaше oдмa дa ми текне
Извини требaше oдмa дa ми текне
И тебе те имa тaму мислиш декa си се сoкрил пoзaди немa дa те пoзнaеме
Не беОд десно на лево третиот што ѕирка со главчето?
Е да, порано имаше 143 активни членови ама јас ги избркав сите!Требаше да ги оставиш моите мислења каде што го бранев весникот,тебе и Јами а го искритикував Алтаир кој до вчера беше со нив и учествуваше во изработка на истиот тој весник кој сега му станал досаден и глупав и нема кој да го чита.Требаше да оставиш да прочитаат сите членови од форумов каков модератор имало и колку ја посрал работата па од неговата смрдеа многу се разбегаа.
Казнените поени и да ми ги плеснат пак нема да ми го сменат моето мислење за твојата култура и писменост.
гледај си филмовите, прати си го спортот, не се чепкај со мене оти претешка тема сум за тебе.Е да, порано имаше 143 активни членови ама јас ги избркав сите!
Паметно кажуваш.гледај си филмовите, прати си го спортот, не се чепкај со мене оти претешка тема сум за тебе.
Симулациски диалог со доза на хумор виден од две сосема различни страни.@alf може ли да дознаам што е смешното во импровизираниот разговор кој си го постирал? Онака ме интересира само па ако можеш и сакаш да ми кажеш.