Многу ќе се намачиш така. Сакам фриз како што имаше Менез денес. Плава шишка залижана. Виде?Ќе ти го направам знакчето на Милан на левата страна, а на десната на Ливерпул.
Многу ќе се намачиш така. Сакам фриз како што имаше Менез денес. Плава шишка залижана. Виде?Ќе ти го направам знакчето на Милан на левата страна, а на десната на Ливерпул.
Нема да ти стои така, верувај фризер сум најдобар во градот.Многу ќе се намачиш така. Сакам фриз како што имаше Менез денес. Плава шишка залижана. Виде?
Еј знаеш како кој сакам ко оној од Ливерпул, на Балотели што личи... Баш денес таква ко што му беше шаренка со виножита.Нема да ти стои така, верувај фризер сум најдобар во градот.
Можам како на Хамшик да ти ја направам ако сакаш.
Кој е тој што личи на Балотели?Еј знаеш како кој сакам ко оној од Ливерпул, на Балотели што личи... Баш денес таква ко што му беше шаренка со виножита.
Гревче. Нека си се врати домаКој е тој што личи на Балотели?
Иначе Балотели читав некаде дека никој не го сакал во Ливерпул и ми падна жал затоа што џабего купија, човекот од прва постава во Милан дојде тука да грее клупа.
Нема така да те погоди@Altaïr
Ако дојдам во твојо салон за стрижење, дали ќе ме истрижиш ко Роналдо бразилскио, оној ко шо беше на свецкото?
Ех таа фризура најдобро знам да ја правам.@Altaïr
Ако дојдам во твојо салон за стрижење, дали ќе ме истрижиш ко Роналдо бразилскио, оној ко шо беше на свецкото?
Нема шанси. Може ако го бричам да остане без глава, ама додека шишам нема ништо да му фали, освен влакна.Нема така да те погоди
така ќе те истриже што без уши ќе останеш:-P
цццц човек да не смее да праша што апарат користиш...Мамел или немамел може само форумов да "изгуби" ако го казниш некого во наредните пет натпревари,да има многу што ке учествуваат активно во тој натпревар, пеки, ама со оваа бројка треба малку поинаква политика да примените....но да не се мешам каде не ми е место....подобро ке беше на пр.казната да беше да морам да ставам пет слики .....но како и да е овој Саладинчо ја покака работава