Си прашав јас па не добив одговор додека мисс-от не пиша една од претпоставките, и после одговори @diva orhideja.A како откривте дека втората фотографија не е авторска? Демек не е можно да има канон и да ја направи таа фотографија затоа што е дива орхидеја?
Само прашувам чисто онака да знам како одредувате авторство.
Да во воведот убаво стои дека се зборува за една фотографија. Инаку како сакаш да ја казнам Дива Орхидеја? Да ја ставам на последна клупа цел час?!Добро би било пријавувањето да биде само со една фотографија, не е логично еден со три еден со една
@JaMi орхидеја не е дел од анкетата затоа што не е нејзина фотографијата но понатаму ако некој се пријавува со крадени фотографии од нет нели би требало некако да биде казнет?
Гласано за @LenaДа во воведот убаво стои дека се зборува за една фотографија. Инаку како сакаш да ја казнам Дива Орхидеја? Да ја ставам на последна клупа цел час?!
Нема логика со казнување,едноставно не ја додадов на анкетата, и во следната тема ќе се бришат таквите фотографии.
Мамел или немамел може само форумов да "изгуби" ако го казниш некого во наредните пет натпревари,да има многу што ке учествуваат активно во тој натпревар, пеки, ама со оваа бројка треба малку поинаква политика да примените....но да не се мешам каде не ми е место....подобро ке беше на пр.казната да беше да морам да ставам пет слики .....но како и да е овој Саладинчо ја покака работаваНе е зборот за орхидеја прв натпревар е но понатаму ако некој се обидува да мами може некако да се казни пример да не учествува во следните пет натпревари
Гласано за @Lena
Ама ќутете сега кој за кого гласал. Не да биде ко еве јас гласав за тебе, шејм он ју ако не вратиш после.Не е зборот за орхидеја прв натпревар е но понатаму ако некој се обидува да мами може некако да се казни пример да не учествува во следните пет натпревари
Гласано за @Lena
Што ако ќутиме кога гласовите се видливи.Ама ќутете сега кој за кого гласал. Не да биде ко еве јас гласав за тебе, шејм он ју ако не вратиш после.
Иначе еве, на секое нека стои дека еден учесник смее само со една и своја фотографија, времето од кога до кога се прикачува, а кога/колку се гласа, па рецимо, ако се погоди еден да победува последователно, второпласираниот да дава тема...иии можда на почеток да оставаме да не се гледа кој за кого гласал.
Reasons, you know...
Па затоа и предлогот да не се бар засега.Што ако ќутиме кога гласовите се видливи.