Не дочитав до крај, одма пишав после првата прочитана реченица.Па затоа и предлогот да не се бар засега.
Уште на негласано се почна со тоа кој каква политика ќе терал. Али нек иде, да не ставам запршки и јас.
Не дочитав до крај, одма пишав после првата прочитана реченица.Па затоа и предлогот да не се бар засега.
Уште на негласано се почна со тоа кој каква политика ќе терал. Али нек иде, да не ставам запршки и јас.
Штo имa пoтребa oд пoјaснувaње пo стo пaти и oтвaрaње нoви теми пa и кaзнувaњa. Дo тoлку бaр не сме. Еднa сликa се стaвa дo oдреден периoд и пoсле се глaсa. Ништo дo тoлку нејaснo зa дa му се oбрнувa тoлку внимaние.може и така
@JaMi најдобро е да отвориш тема со правила за натпреварот и стави ја под клуч и нема што да биде не јасно
Комплицирано е остави таа работа. Не сфаќаш кој ти е крив.Штo имa пoтребa oд пoјaснувaње пo стo пaти и oтвaрaње нoви теми пa и кaзнувaњa. Дo тoлку бaр не сме. Еднa сликa се стaвa дo oдреден периoд и пoсле се глaсa. Ништo дo тoлку нејaснo зa дa му се oбрнувa тoлку внимaние.
Не знам брат, во воведот пишува дека победникот треба да даде предлог, е сега дали промениле нешто не знам. Поздрав.До кога ќе трае гласањето? Утре или задутре?
Благодарам на честитките