Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не е можно природата да развие овакав вирус, сабајле само глава грло и груди ме болеа..до попладнето веће и косата и конурите почнаа да ме болат и да ме врти секое кошче..
.а сеа веће и капата ме боле...
овоа намерно америте имат пуштено некое биолошко оружје да ме спречат да не идам на партиски састанак...

за малку ке сакав да прашам за поентите на многу теми на форумот,но не прашав оти сепак ова не е парламент...не ги разбирам поентите на модераторите очигледно или им сметам....најдобро е да се повлецам,фала на кратката дружба на останатите.....за оние на кои не им е јасно.....која ми била поената на темата на кафе кај мелпомена....во рок од 3 минути 5 членови ја сватија поентата а лејди ин пинк не свати и ја избриша

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ваљда дека има иста такфа, нешто у врску сс келнери

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
никој не сака да биде збришан, дури ниту од самиот Господ

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
тепај ме, тепај ме..... му вели мазохиста на садистот
е нема.. ееееее нема.... му одговара садистот

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Животот е како журка.
Покануваш многу луѓе, некои си одат рано, некои остануваат, некои се смеат со тебе, некои ти се смеат тебе, некои нема да дојдат...Но,после забавата, само неколкумина ќе останат да помогнат да се исчисти нередот. И најголемиот дел од нив се токму оние кои воопшто не придонеле за целиот тој неред...!

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
Животот е како журка.
Покануваш многу луѓе, некои си одат рано, некои остануваат, некои се смеат со тебе, некои ти се смеат тебе, некои нема да дојдат...Но,после забавата, само неколкумина ќе останат да помогнат да се исчисти нередот. И најголемиот дел од нив се токму оние кои воопшто не придонеле за целиот тој неред...!
тоа е точно
но точно е и фактот... дека не можеш цел живот да си намуртен
човечки е да се греши, ама чувството е боженствено

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
тоа е точно
но точно е и фактот... дека не можеш цел живот да си намуртен
човечки е да се греши, ама чувството е боженствено

јас би рекла...дома коа не те гледа никој..можеш и да се муртиш и да плачеш и све по ред...ама да им правам ќејф на тие шо ме намуртиле нема...за инат ќе се смеам:) и кога не ми е до смеење.

и уште нешо сакам да кажам....иам уште една цигара у кутијава...ја палам и не пушам веќе...доста е за вечерва :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.