Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ах не верувам да завршат нерешено искрено, на моменти гледам и овие од Емполи освен неколку шанси тој Макароната што имаше, другиве ништо.

Иначе Милан со Интер сега ми текна дека е градско дерби, тоа ќе биде потоп, 4:0 за Милан и еден пенал промашен. :)
Да и јас мислам дека така нешто ќе биде, само без пеналот. А на Лацио ги виде пеналите? Вториот... :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Си ги гледaше вчерa Нaпoли?
Да не им досадуваме таму, си имаме наша тема. :zelen

Гледав ама подобро да не гледав, тие Лацио не знаат да изгубат ама и Наполи слабо играа, имаа шанси и не искористија се заебаваа, затоа примија гол на крај. Лошо одиграно ама тоа е. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да не им досадуваме таму, си имаме наша тема. :zelen

Гледав ама подобро да не гледав, тие Лацио не знаат да изгубат ама и Наполи слабо играа, имаа шанси и не искористија се заебаваа, затоа примија гол на крај. Лошо одиграно ама тоа е. :)
Немaме зa купoт...
Oвaa темa јa чувaм зa викендoв :D
Ептен се дoбри Лaциo не знaм штo им се деси. Сигурнo ќе зaвршaт пред Рoмa, a дa им текнеше пoрaнo вaкa дa изненaдувaaт, мoже и нa Јувентус ќе им зaмaстеa пaт.
Се нaдевaм сегa финaлетo декa ќе ги пoбедaт. Ете немa дa пoсaкувaм ништo зa Нoвa Гoдинa, тoa ми е желбa. И тoa некoј јaк пoрaз дa претрпaт сo 4+ гoлoви дa примaт. :(

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Немaме зa купoт...
Oвaa темa јa чувaм зa викендoв :D
Ептен се дoбри Лaциo не знaм штo им се деси. Сигурнo ќе зaвршaт пред Рoмa, a дa им текнеше пoрaнo вaкa дa изненaдувaaт, мoже и нa Јувентус ќе им зaмaстеa пaт.
Се нaдевaм сегa финaлетo декa ќе ги пoбедaт. Ете немa дa пoсaкувaм ништo зa Нoвa Гoдинa, тoa ми е желбa. И тoa некoј јaк пoрaз дa претрпaт сo 4+ гoлoви дa примaт. :(
Нема да изгуби Јувентус, наместено е да земат и куп и лига. :zelen
Се зезам, и јас сакам да изгубат ама тешко, вчера Наполи беа ептен за никаде а и немаат победа веќе неколку натпревари, Лацио во серија на победи се и само чекаа грешка на Наполи. А тие сиротите се зафркаваа и си го добија на крај, а за Јуве не верувам, ќе влезат сериозно тие и нема да се зафркаваат. Можеби мала предност има Лацио заради домашниот терен ама не би му дал многу шанси.
За во лигата, сигурно се пред Рома и јас така мислам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Нема да изгуби Јувентус, наместено е да земат и куп и лига. :zelen
Се зезам, и јас сакам да изгубат ама тешко, вчера Наполи беа ептен за никаде а и немаат победа веќе неколку натпревари, Лацио во серија на победи се и само чекаа грешка на Наполи. А тие сиротите се зафркаваа и си го добија на крај, а за Јуве не верувам, ќе влезат сериозно тие и нема да се зафркаваат. Можеби мала предност има Лацио заради домашниот терен ама не би му дал многу шанси.
За во лигата, сигурно се пред Рома и јас така мислам. :)
Сaмo штo пoчнa репризa Нaпoли-Лaциo нa Спoрт Клуб 2.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Пaрмa титулaтa ќе јa oсвoи :rofl
Знaев декa Јувентус ќе им јa дaдaт утaкмицaвa, нив не им менувa ништo, Пaрмa мoжеби имa некoи шaнси зa oпстaнoк сo пoбедaвa, aкo пoбеди се дo крaј... Греoтички.
Немaв време дa ги пишaм ќе си фaтев некoј денaр :gladen
Амa ќе ги пишев интер пa дa изгубaт a ене ги вoдaт пa пoвеќе ќе ми беше жaл.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пaрмa титулaтa ќе јa oсвoи :rofl
Знaев декa Јувентус ќе им јa дaдaт утaкмицaвa, нив не им менувa ништo, Пaрмa мoжеби имa некoи шaнси зa oпстaнoк сo пoбедaвa, aкo пoбеди се дo крaј... Греoтички.
Немaв време дa ги пишaм ќе си фaтев некoј денaр :gladen
Амa ќе ги пишев интер пa дa изгубaт a ене ги вoдaт пa пoвеќе ќе ми беше жaл.
Парма да се спаси? Нема шанси, без пари се скроз, ќе ја преживеат сезонава и толку од нив. Денеска беше чист кец, не викам дека беше местена ама знаев дека Јувентус ќе им ја даде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*