Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Глупа Парма, цела година гол немаа дадено сега им текна дека знаат да играат. Дај боже и тие пет бода што ги имаат да им ги одземат.
Типични резултати кога станува збор за италијаните, сите нерешени.
И вечер ќе биде исто, или нема да падне ни еден гол, или 1:1 Интер-Милан.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Глупа Парма, цела година гол немаа дадено сега им текна дека знаат да играат. Дај боже и тие пет бода што ги имаат да им ги одземат.
Типични резултати кога станува збор за италијаните, сите нерешени.
И вечер ќе биде исто, или нема да падне ни еден гол, или 1:1 Интер-Милан.
Сите нерешени освен Палермо, од тие што завршија. Или па најсигурна игра за овие беше ГГ, ама кој да ги знае. Сите дадоа голови, а некогаш 0:0 цело коло завршува. :)

Вечер сигурен сум само за Наполи дека нерешено ќе е, за Милан не сум баш.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Сите нерешени освен Палермо, од тие што завршија. Или па најсигурна игра за овие беше ГГ, ама кој да ги знае. Сите дадоа голови, а некогаш 0:0 цело коло завршува. :)

Вечер сигурен сум само за Наполи дека нерешено ќе е, за Милан не сум баш.
Сабајле и Сасуоло и Торино нерешено. Наполи ќе победи во што сакаш да се кладиме. За Милан и Интер не знам стварно ама се мислам дека и тие ќе бидат нерешено. Ко што реков или 0:0 или 1:1.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сабајле и Сасуоло и Торино нерешено. Наполи ќе победи во што сакаш да се кладиме. За Милан и Интер не знам стварно ама се мислам дека и тие ќе бидат нерешено. Ко што реков или 0:0 или 1:1.
Не сакам да се кладам затоа што кога се кладам излегува обратно. :zelen

Ова мислам дека следното коло не би се случило, јас би ги пробал ГГ сите ќе ги ставам па што биде.
Нека тепа Милан вечер ај, 0:1. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не сакам да се кладам затоа што кога се кладам излегува обратно. :zelen

Ова мислам дека следното коло не би се случило, јас би ги пробал ГГ сите ќе ги ставам па што биде.
Нека тепа Милан вечер ај, 0:1. :)
И јас сакам така да е повеќе од тебе. А и може ќе биде па зошто да не... Ако изгубат Милан од Интер вечер ќе ми биде срам да се појавам на форумов. :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И јас сакам така да е повеќе од тебе. А и може ќе биде па зошто да не... Ако изгубат Милан од Интер вечер ќе ми биде срам да се појавам на форумов. :zelen
Зошто срам, секако нема навивачи на Интер тука, нема кој да те зафркава. :)