Седмa пoбедa им е пo ред, ем не следиш ем тукa ми мрчишЛацио сега најдоа да победуваат, ама ај нема врска.![]()
Па тоа викам, после толку победи сега најдоа пак да победат. Можеа и нерешеноСедмa пoбедa им е пo ред, ем не следиш ем тукa ми мрчиш![]()
Не биди љубоморен сега дека Ливерпул изгуби. Ги следев јас сите денес иначе, на една италијанска тв ги гледав Милан и ги даваа сите голови од лигата. Ги имав и пишано сите, ама тие трите нерешени ме зезнаа. Она со Верона беше стварноПа тоа викам, после толку победи сега најдоа пак да победат. Можеа и нерешеноама пак џабе, тој твојот најдобриот на крај даде гол.
![]()
Таман работа да сум љубоморен, Ливерпул се утепани.Не биди љубоморен сега дека Ливерпул изгуби. Ги следев јас сите денес иначе, на една италијанска тв ги гледав Милан и ги даваа сите голови од лигата. Ги имав и пишано сите, ама тие трите нерешени ме зезнаа. Она со Верона беше стварно
И кутар Интер од Парма прими гол.![]()
На 19ти со МиланТаман работа да сум љубоморен, Ливерпул се утепани.
Јас ти викам местена е Верона ти викаш не местеле италијанците
Интер се како Ливерпул, утепани и врска си немаат, ќе земат некој бод на некое гостување и толку. Губат и примаат голови од боси екипи, а на дерби губат јако. Еве баш ќе видиш следнота утакмица што ќе ја игра Интер против посериозна екипа, ќе прими 3-4 голови.![]()
Добро сега мислев посериозна а не екипа на нивно ниво.На 19ти со Милан
Гревчиња се, го имаат тој Манчини, имаат квалитетни играчи, само земаат некои нови, вложуваат, трошат и пак се чотки невидени.
И јас прееска во Палермо заприметив еден Јајало. И тоа коментаторот како збореше брзо, смешно. Милан уно Палермо зеро јајајај Сузе Сузе (за Сусо ваљда)Добро сега мислев посериозна а не екипа на нивно ниво.
Се зафркавам, ете на таа утакмица примаат 3 голови сигурно.
Иначе во Емполи има еден играч баш сега гледам, Макароне
Да се знае дека е италијанец.![]()
Ах не верувам да завршат нерешено искрено, на моменти гледам и овие од Емполи освен неколку шанси тој Макароната што имаше, другиве ништо.И јас прееска во Палермо заприметив еден Јајало. И тоа коментаторот како збореше брзо, смешно. Милан уно Палермо зеро јајајај Сузе Сузе (за Сусо ваљда)
Ух да ја имам таа среќа Јувентус за завршат нерешено...