Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Верона води 3:0 до 70та минута, во рок од 10 минути прима 3 голови. Јас ја имав Х и си ја фатив, ја фатив и Интер, Удинезе, Милан ме зезна. Овој Менез сега најде да дава гол, а и Лацио сега најдоа да победуваат, ама ај нема врска. :zelen

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па тоа викам, после толку победи сега најдоа пак да победат. Можеа и нерешено :zelen ама пак џабе, тој твојот најдобриот на крај даде гол. :(
Не биди љубоморен сега дека Ливерпул изгуби. Ги следев јас сите денес иначе, на една италијанска тв ги гледав Милан и ги даваа сите голови од лигата. Ги имав и пишано сите, ама тие трите нерешени ме зезнаа. Она со Верона беше стварно :x
И кутар Интер од Парма прими гол. (facepalm)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не биди љубоморен сега дека Ливерпул изгуби. Ги следев јас сите денес иначе, на една италијанска тв ги гледав Милан и ги даваа сите голови од лигата. Ги имав и пишано сите, ама тие трите нерешени ме зезнаа. Она со Верона беше стварно :x
И кутар Интер од Парма прими гол. (facepalm)
Таман работа да сум љубоморен, Ливерпул се утепани.
Јас ти викам местена е Верона ти викаш не местеле италијанците :zelen
Интер се како Ливерпул, утепани и врска си немаат, ќе земат некој бод на некое гостување и толку. Губат и примаат голови од боси екипи, а на дерби губат јако. Еве баш ќе видиш следнота утакмица што ќе ја игра Интер против посериозна екипа, ќе прими 3-4 голови. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Таман работа да сум љубоморен, Ливерпул се утепани.
Јас ти викам местена е Верона ти викаш не местеле италијанците :zelen
Интер се како Ливерпул, утепани и врска си немаат, ќе земат некој бод на некое гостување и толку. Губат и примаат голови од боси екипи, а на дерби губат јако. Еве баш ќе видиш следнота утакмица што ќе ја игра Интер против посериозна екипа, ќе прими 3-4 голови. :)
На 19ти со Милан :zelen
Гревчиња се, го имаат тој Манчини, имаат квалитетни играчи, само земаат некои нови, вложуваат, трошат и пак се чотки невидени.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На 19ти со Милан :zelen
Гревчиња се, го имаат тој Манчини, имаат квалитетни играчи, само земаат некои нови, вложуваат, трошат и пак се чотки невидени.
Добро сега мислев посериозна а не екипа на нивно ниво. :zelen
Се зафркавам, ете на таа утакмица примаат 3 голови сигурно. :)

Иначе во Емполи има еден играч баш сега гледам, Макароне :rofl
Да се знае дека е италијанец. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Добро сега мислев посериозна а не екипа на нивно ниво. :zelen
Се зафркавам, ете на таа утакмица примаат 3 голови сигурно. :)

Иначе во Емполи има еден играч баш сега гледам, Макароне :rofl
Да се знае дека е италијанец. :)
И јас прееска во Палермо заприметив еден Јајало. И тоа коментаторот како збореше брзо, смешно. Милан уно Палермо зеро јајајај Сузе Сузе (за Сусо ваљда)
Ух да ја имам таа среќа Јувентус за завршат нерешено...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И јас прееска во Палермо заприметив еден Јајало. И тоа коментаторот како збореше брзо, смешно. Милан уно Палермо зеро јајајај Сузе Сузе (за Сусо ваљда)
Ух да ја имам таа среќа Јувентус за завршат нерешено...
Ах не верувам да завршат нерешено искрено, на моменти гледам и овие од Емполи освен неколку шанси тој Макароната што имаше, другиве ништо.

Иначе Милан со Интер сега ми текна дека е градско дерби, тоа ќе биде потоп, 4:0 за Милан и еден пенал промашен. :)