просто кажано но изгледа сложено за сваќање
ми се чини дека маж и жена можат да создадат дете а ако викате дека може и двајца мажи поправетеме
двајца мажи ако не се лажам не спаѓаат во нормалниот свет кој ние го знаеме и кој оставил што би се рекло бог
да го живееме.
првото прашање ви е тотално погрешно без никаква содржина но еве пак ке одговорам
на двете одеднаш
да посвојат двајца мажи дете и да го одгледуваат е исто како да полеваш цвеке со нафта наместо со вода епа ако ти успееш
да одгледаш цвеќе и наместо со вода да го вадиш со нафта да го полеваш и цвеќето да порасне и процвета јас тогаш
ке се согласам со ставот двајца мажи да посвојат дете
и вие без навреда ама изгледа не сте го сватиле постоењето на човештвото и природата
Читам и не ве разбирам за каква дискриминација зборувате?
Ова е смешно разумен нормален човек неможе да одобри вакво нешто
овој став го подржуваат само хомосексуалците и луѓе со потпросечен
капацитет на интелигенција факт е нема дискусија
значи ако е геј воопшто неможе да биде родител бидејки ниту го родил ниту го направил тоа дете
може само да биде посвоител во права смисла на зборот
и со самото раѓање на дете се раѓа родителскиот инстинкт кој
посвоителите ниту го имаат ниту можат да го имаат
не ве разбирам вие со сила сакате цвеке да полевате со нафта а да процвета
тотално апсурдно е прашањето за дозвола на посвојување деца на геј парови
Леле, цитирам :капацитет на интелегенција.... Незнам од каде да почнам попрво со одговор на мислењето
Јас процветав значи со вода и нафта, нели дека мажот е нафта, затоа викам ја тато пијам нафта... ама и мама ми делува ко нафта , не чек плин беше ..
Мене тато не ме роди , ама замисли има родителски инстинкт, и ја немам родено дете но имам родителски инстикнт кога станува збор за внук ми.
Тотално апсурдно е мислењето дека посвоителите немаат родителски инстинкт, тоа значи дека сите што посвоиле деца немаат родителски инстинкт ???