Критики за администрацијата

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Доколку би пропаднал форумов и зошто, сега го имам одговорот. Затоа што ставаат никакви модератори, кои немаат врска од животот и нон стоп провоцираат и се од мрафка прават слон, чисто си прават место за да избришат некое мислење и да се израдуваат. И евентуално да те банираат. Тоа е.Поправете ме ако сум криво кажала нешто. :)
Да те поправам...
МРАВКА не мрафка. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and escape

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Да те поправам...
МРАВКА не мрафка. :)
Да, благодарам. Ме просветли и искрено ќе ти бидам за ова цел живот благодарна значи. Среќа наша ние неуките овде што имаме овдека и лектори, нели? :)
Научив дека мраФка е всушност мраВка... Тоа е голем почеток и успех за мене, БЛАГОДАРАМ повторно.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Lil Lamb да не претеруваш малку? Сепак мислам дека пред да осудуваш или оценуваш некој каков е, каков карактер има без разлика дали е модератор, администратор или обичен член прво тргни од себе, види си ги твоите недостатоци па после суди им на другите. И искрено не знам од што попрво би пропаднал форумот, дали од администрацијата или од членовите како тебе.

Последна промена:

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Lil Lamb да не претеруваш малку? Сепак мислам дека пред да осудуваш или оценуваш некој каков е, каков карактер има без разлика дали е модератор, администратор или обичен член прво тргни од себе, види си ги твоите недостатоци па после суди им на другите. И искрено не знам од што попрво би пропаднал форумот, дали од администрацијата или од членовите како тебе.
Па види ваму, не претерувам воопшто, јас зимам пример од модераторите, они како што си пишуваат слободно и реално, така и јас и тука не гледам ништо лошо. :) И јас не гледам зошто така ми ги протолкувате моите коментари, реплики, каде тоа јас некого сум осудила? Ниту пак сум зборела за некакви си карактери,ви се молам. Одсекогаш сум сметала карактер преку букви дека не можеш да процениш, ова си го извади ти од ракав,чисто колку да ми реплецираш и почнеш муабет со мене, се си мислам дека ти се допаѓам и сакаш врска да започнеш со мене, но јас не излегувам од нет,особено не со женски. Така да си знаеш.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Па види ваму, не претерувам воопшто, јас зимам пример од модераторите, они како што си пишуваат слободно и реално, така и јас и тука не гледам ништо лошо. :) И јас не гледам зошто така ми ги протолкувате моите коментари, реплики, каде тоа јас некого сум осудила? Ниту пак сум зборела за некакви си карактери,ви се молам. Одсекогаш сум сметала карактер преку букви дека не можеш да процениш, ова си го извади ти од ракав,чисто колку да ми реплецираш и почнеш муабет со мене, се си мислам дека ти се допаѓам и сакаш врска да започнеш со мене, но јас не излегувам од нет,особено не со женски. Така да си знаеш.
:eek Иаааа не знаев дека сум лезбејка фала што ме просветли :rofl
Девојче или момче не знам веќе што си контрадикторна си. Убаво што земаш примери од модераторите ама многу си ми нелогична од 2012 си регистрирана, а си почнала да бидеш активна од пред неколку дена. Зар за толку краток период успеа да ги процениш сите модератори како работат или па си ги следела од 2012 до пред некој ден за да ти пукне филмот и ко гром од ведро небо да почнеш да критикуваш?
И уште нешто, се си мислам дека си лажен профил, лажен и заборавен.

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
:eek Иаааа не знаев дека сум лезбејка фала што ме просветли :rofl
Девојче или момче не знам веќе што си контрадикторна си. Убаво што земаш примери од модераторите ама многу си ми нелогична од 2012 си регистрирана, а си почнала да бидеш активна од пред неколку дена. Зар за толку краток период успеа да ги процениш сите модератори како работат или па си ги следела од 2012 до пред некој ден за да ти пукне филмот и ко гром од ведро небо да почнеш да критикуваш?
И уште нешто, се си мислам дека си лажен профил, лажен и заборавен.
Мене воопшто не ме интересира твоето мислење,што ти мислиш за мене, право да ти кажам. Твое си е тоа. И сеуште се обидувам да сфатам, каде сум пишала за проценката на админите? :) Па доволно ми беше темата на дива-орхидеја и да ве прочитам таму, не сум ни слепа,нит глупа. Не морам да бидам тука со години за после само да пукнам и да почнам да пишувам овде. Едноставно е, немав време за форуми еден период. :) Сега го имам доволно и ве дружам. Потоа можеби пак ќе исчезнам,не се знае.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
... но јас не излегувам од нет,особено не со женски.
Сама кажа дека ти воопшто со никого не излегуваш...си немала дечко, девојка, било што, одбери си сама...ама се си мислам дека тоа ти е проблемот, а не модераторите...
Си вријат хормоните, ама на грешно место ги празниш...

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Мене воопшто не ме интересира твоето мислење,што ти мислиш за мене, право да ти кажам. Твое си е тоа. И сеуште се обидувам да сфатам, каде сум пишала за проценката на админите? :) Па доволно ми беше темата на дива-орхидеја и да ве прочитам таму, не сум ни слепа,нит глупа. Не морам да бидам тука со години за после само да пукнам и да почнам да пишувам овде. Едноставно е, немав време за форуми еден период. :) Сега го имам доволно и ве дружам. Потоа можеби пак ќе исчезнам,не се знае.
Може и сега да исчезнеш што се однесува до мене. Ако тогаш не те интересира моето мислење баш ме интересира како си стави во главата дека ми се допаѓаш и дека те цитирам само затоа што сакам да излезам со тебе? :^) Девојче или момче среди си ги мислите и хормоните ко што рече @LittleButterfly ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Сама кажа дека ти воопшто со никого не излегуваш...си немала дечко, девојка, било што, одбери си сама...ама се си мислам дека тоа ти е проблемот, а не модераторите...
Си вријат хормоните, ама на грешно место ги празниш...
Лектору, не разбирам што сакаш да ми укажеш со реченицава? Па не излегувам со никого. Немам нит пак имав дечко. Ама идев на факултет јас, и сеуште одам. :) И тоа го пишав во некоја тема, на почетокот уште.