X Factor Adria (втора сезона)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Можеа да го стават Даниел во жири како минатогодишен победник, Калиопи Тијана Дапчевиќ Каролина но тие нема да им донесат гледаност
Ако си гледал по странскиве Х Фактори ќе видиш дека никаде не ставаат победник на шоуто за член на жири бидејќи нема да биди фер кон останатите победници. Ако постојано ставаат секој кој ќе победи во жири, кај му е крајот? Калиопи не ме фасцинира нешто во идол, а Каролина не мислам дека ќе се снајде баш добро во улогата на судија, имаш слушнато некоја песна од нејзиниот последен албум? Е јас слушнав во автобус и кога ми кажаа дека цел албум и е таков :frantic Посебно онаа две лири чинам се викаше, ми оди на нерви, најблаго речено. Ако веќе ставаат некој од Македонија во жири (што чисто се сомневам, али ајде) поарни кандидати би биле Брејк, во последно време ми се свиѓа гласот на Кристина Арнаудова, а ако бираме избор за најубава девојка (рече шоуто да биде погледано во претходните коментари, поправи ме ако грешам) тогаш би можеле да ја стават и Орхидеја :sram
Orhideja+Dukova+ohaa.jpg

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Брејк, Кристина Арнаудова кои се тие? Овој Брејк жив ли е?
Значи какви пеачи имаме, сите да ни завидат. Вакви нема никаде, па уште и жири да биле. Нашиве пеачи не се за во жири, нивото на глупавост и не знаење е премногу големо кај нив.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Брејк, Кристина Арнаудова кои се тие? Овој Брејк жив ли е?
Значи какви пеачи имаме, сите да ни завидат. Вакви нема никаде, па уште и жири да биле. Нашиве пеачи не се за во жири, нивото на глупавост и не знаење е премногу големо кај нив.
Нашите чим се симбол за не знаење и глупавост тогаш не се буни и гледај ја Северина:D

Ако си гледал по странскиве Х Фактори ќе видиш дека никаде не ставаат победник на шоуто за член на жири бидејќи нема да биди фер кон останатите победници. Ако постојано ставаат секој кој ќе победи во жири, кај му е крајот? Калиопи не ме фасцинира нешто во идол, а Каролина не мислам дека ќе се снајде баш добро во улогата на судија, имаш слушнато некоја песна од нејзиниот последен албум? Е јас слушнав во автобус и кога ми кажаа дека цел албум и е таков :frantic Посебно онаа две лири чинам се викаше, ми оди на нерви, најблаго речено. Ако веќе ставаат некој од Македонија во жири (што чисто се сомневам, али ајде) поарни кандидати би биле Брејк, во последно време ми се свиѓа гласот на Кристина Арнаудова, а ако бираме избор за најубава девојка (рече шоуто да биде погледано во претходните коментари, поправи ме ако грешам) тогаш би можеле да ја стават и Орхидеја :sram
Orhideja+Dukova+ohaa.jpg
одличен е албумот македонско девојче ги немам слушнато сите песни но поголемиот дел
можат тамара тодевска да ја стават чим каролина и калиопи се веќе здосадени

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мислам дека си помлад па затоа Балашевиќ го деградираш...он на неговите песни е текстописец и башка има долгогодишна кариера.Сигурно има поголем осет од Нина Бадрич и некоја си Јелена Розга
Чолиќ бил надалеку познат, а Џибони и Балашевиќ не. ЛОЛ :rofl:rofl:rofl:rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што се смеете бе не ги знаев ни Балашевиќ ни Џибони, не им ја слушам музиката, а Здравко си го слушам на радио и подобро го знам.
Што уствари е битно кој ќе биде во жири кога шоуто е глупаво.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Што се смеете бе не ги знаев ни Балашевиќ ни Џибони, не им ја слушам музиката, а Здравко си го слушам на радио и подобро го знам.
Што уствари е битно кој ќе биде во жири кога шоуто е глупаво.
ондак бураз не го нит гледај, нит па коментирај во темава, ако ти е под твоето Ајкју од 180.9%

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
ондак бураз не го нит гледај, нит па коментирај во темава, ако ти е под твоето Ајкју од 180.9%
Лани го гледав, годинава немам намера заради жирито, тоа не значи дека не смеам да коментирам.
Ајкјуто ми е многу поголемо од процентот што го пиша. :)

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Лани го гледав, годинава немам намера заради жирито, тоа не значи дека не смеам да коментирам.
Ајкјуто ми е многу поголемо од процентот што го пиша. :)

гледај лига на шампиони шо ќе ти е х фактор,и така не го знаеш Балашевиќ и другите,а за ајкјуто бетер си бил и од ајнштајн:D

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

I love you

Полноправен Член
12 јануари 2015
29
17
8
26
Леле, аман аман кое жири е ова?
Не знам дали ќе го гледам со ова жириво веќе барем истото да си останеше од лани.