Толкување на сонови

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo
Сонував многу реален сон. Се сретнав со еден бивш дечко кој не живее во Македонија и не сум го видела повеќе од 20 години.Се гушкавме се смеевме.зборувавме. Ми вика иста си како порано, цело време те мислев и сега успеав да го победам егото. Те молам немој да си одиш.
Се качивме на дрво, на дрвото имаше лежалка. Му викам а сега како ќе се симнам , ми е страв. Тој вика тука ќе останеме , не се симнуваме, не те пуштам никаде, те чекав цел живот.Цело време се гушкавме и си ги раскажувавме животите за годините кои поминале.
П.С. Во сонот ми беше многу убаво.
Мислам дека многу си недостасуваш сама на себе. Размисли дали и поради што дозволуваш да го изгубиш своето вистинско јас.
Можеби имаш неубав период моментално, емотивна си и можеби некој те повредил. Потребна ти е слобода, одмор од се што те опкружува, но не си спремна да направиш чекор сама. Најверојатно подсвесно бараш утеха и подпора во други луге иако си свесна дека тоа може да биде уште едно заробување.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Сонував бумбар црн или стршен незнам што точно беше и летал низ соба
сум го бркала излегол од соба и потоа во другите соби летал мајками и таа го бркала И на крај застана лѓкај една жена друга на врат и така да го исфрлиме надвор ако некој знае што значи пишете позз
Некој гласно те оговара, ке дознаеш за тоа.

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Мачки да сонуваш шо значи?
И девојка ми ја сонував,добро или лошо е тоа?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мачки да сонуваш шо значи?
И девојка ми ја сонував,добро или лошо е тоа?
Ако сонуваш мачки значи дека ќе ти умре некој, бидејќи мачките се чувари на пеколот и на подземниот свет. :)
Јас би се исплашил малку и би припазил во наредниве денови.

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Ако сонуваш мачки значи дека ќе ти умре некој, бидејќи мачките се чувари на пеколот и на подземниот свет. :)
Јас би се исплашил малку и би припазил во наредниве денови.
Ау.
Ама секогаш мачките умираат кога ги сонувам.Мења ли тоа нешто?:eek

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ау.
Ама секогаш мачките умираат кога ги сонувам.Мења ли тоа нешто?:eek
Епа тогаш ништо не е. Тоа што умираат значи дека ги победуваш демоните на ѓаволот, ова дури може да значи и дека ќе имаш среќа во нешто. На пример некоја игра на среќа или пак ако немаш девојка можеби ќе си најдеш, а ако веќе имаш тогаш може и свадба за брзо време.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Епа тогаш ништо не е. Тоа што умираат значи дека ги победуваш демоните на ѓаволот, ова дури може да значи и дека ќе имаш среќа во нешто. На пример некоја игра на среќа или пак ако немаш девојка можеби ќе си најдеш, а ако веќе имаш тогаш може и свадба за брзо време.
Што ги лажеш лугево??? Ц ц ц ц ц... од кај само ти текнуваат овие работи се чудам :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Сум имала долга коса,уште подолга од што ми е,потоа сум ја скратила скроз,и на крај се гледав во огледало и плачев зошто ми фалеа цели прамени и редови,од челото па до вратот позади јас бев без коса.Има значење нешто сонов,@malo ?