Мислам дека толку многу нема врска колку членови има, туку духот. Како може да има дискусија, ако (старите)членови(те) ги бркаат новите членови со коментари кои само се напишани за сеир?
На пример?Мислам дека толку многу нема врска колку членови има, туку духот. Како може да има дискусија, ако (старите)членови(те) ги бркаат новите членови со коментари кои само се напишани за сеир?
Чудно, тебе никој не ти напишал нешто за сеир.Мислам дека толку многу нема врска колку членови има, туку духот. Како може да има дискусија, ако (старите)членови(те) ги бркаат новите членови со коментари кои само се напишани за сеир?
Па и не можам да најдам пример во моментов, ама, ајде вака да се изразам: се чувстува сеирот "во воздухот" кога се читаат тие коментари/ feedback- ци.На пример?
Би било добро да напишеш на што точно мислиш.
Интересен Feedback.
Ако нешто некој/а посочува кон нешто, не значи дека истото тој/ таа го искусил.Чудно, тебе никој не ти напишал нешто за сеир.
Тие што пишуваат прво глупости заслужуваат сеир.
Иначе на форумов му фали некој како мене.
за ова се согласувам со тебеИначе на форумов му фали некој како мене.
Кои 20 члена кога толку има онлајн, немаат сите познавање од сите теми, ретки се тие. Може и со 5 члена да се активираат темите не мора 20.за ова се согласувам со тебе
на форумов му фалат комуникативни членови со кои може да се развие дискусија
не има доста активни членови на форумов но девеесет проценти како да се срамат да влезат во дискусија и да го кажат мислењето
ново отворена тема има двеста прегледи и две мислења
ако бар дваесет члена се впуштат во дискусијата така ќе привлечат и други
секој подмрчува дека нешто на форумов му фали и дека не е активен, епа каков сакате да е кога не учествувате во неговата активност
членовите го прават форумот да е форум тој не се прави сам од себе
Така е. И јас истото го мислам а мене секогаш ми ги пријавуваат мислењата заради офтопик, не научиле што е офтопик изгледа па ќе ми глумат тука (ова за тие што ме пријавуваат).Сметам дека на форумов му недостасува малку лежерност, опуштеност...
Најмногу ме нервира кога некој ќе ми укаже дека сум офтопик и после не ми се дискутира ич...
На темите за љубов не може конкретно да се ограничиш...за врска на далечина, за развод, за не знам што , треба да се внимава да биде запазен контекстот да не се забега премногу, ама и не треба многу да се ограничува, зашто со тоа се гаси дискусијата...ако јас на темата за врска на далечина, коментирам за неверство, не сум далеку воопшто...сепак и тоа е дел од една врска, не е дека коментирам како се пресадува рузмарин, на пример
Воопшто не е офтопик ако кометираш за неверство, сепак пишува кој како се справува и шо мисли за темата, е дел од мислењето.Сметам дека на форумов му недостасува малку лежерност, опуштеност...
Најмногу ме нервира кога некој ќе ми укаже дека сум офтопик и после не ми се дискутира ич...
На темите за љубов не може конкретно да се ограничиш...за врска на далечина, за развод, за не знам што , треба да се внимава да биде запазен контекстот да не се забега премногу, ама и не треба многу да се ограничува, зашто со тоа се гаси дискусијата...ако јас на темата за врска на далечина, коментирам за неверство, не сум далеку воопшто...сепак и тоа е дел од една врска, не е дека коментирам како се пресадува рузмарин, на пример