Сити очајни денес, без никаква посериозна шанса. Арсенал па одлично, ќе ми беше мерак да им дадеа уште 2 гола, ама не знам дали само јас мислам дека фаулот за пенал беше дајв, и дека во одличен момент одглуми играчот.
Не го промаши тој зицерот, туку дефанзивецот на КјуПиАр ја допре топката. А флоп на сезоната во Јунајтед од трансферите, веројатно ќе биде Шо.
Не само за последната, општо не ги исполнува очекувањата, раја мислеше дека ќе е во врв на листа на стрелци...
Добредојден е на Енфилд ако не го откупите, ако се паметни нашиве. Ако ништо друго барем ќе научи да шутира пенали.Јас мислам дека на ван Гал не му се допаѓа баш Фалкао и уште неколку месеци уназад сметам и сеуште си стојам на тоа дека нема да биде откупен. Не би ја барал вината во фудбалерот затоа што каде и да играл постигнуваше многу голови и е во топ 5 напаѓачи во светот.
Добредојден е на Енфилд ако не го откупите, ако се паметни нашиве. Ако ништо друго барем ќе научи да шутира пенали.
На 2 недели ќе го земеме бе.Немате толку пари да го одржувате бе (читај 270-300 илјади неделно зема), а вашите плати се далеку пониски.
Јас мислам дека на ван Гал не му се допаѓа баш Фалкао и уште неколку месеци уназад сметам и сеуште си стојам на тоа дека нема да биде откупен. Не би ја барал вината во фудбалерот затоа што каде и да играл постигнуваше многу голови и е во топ 5 напаѓачи во светот.
Беше некогаш, сега Нејсмит го јаде за доручек
Некои играчи после тешки повреди никогаш не се она што биле, има и исклучоци кои се враќаат на старите патеки...
Како мислиш не му се допаѓа на Ван Гал, па кој го донесе во М.Ј ?