Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сити очајни денес, без никаква посериозна шанса. Арсенал па одлично, ќе ми беше мерак да им дадеа уште 2 гола, ама не знам дали само јас мислам дека фаулот за пенал беше дајв, и дека во одличен момент одглуми играчот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сити очајни денес, без никаква посериозна шанса. Арсенал па одлично, ќе ми беше мерак да им дадеа уште 2 гола, ама не знам дали само јас мислам дека фаулот за пенал беше дајв, и дека во одличен момент одглуми играчот.

Дајв беше и тоа како, само судењето станува мизерно... го достигна врвот со поништениот гол на Тотенхем, веројатно најлошата одлука во историјата на ПЛ ама тоа е... сеуште нема профи судии, некому одговара тоа...
Фалкао изгледа ќе биде флоп на сезоната, не дека е слаб играч туку изгледа не е тоа што бил пред повредата плус голем хајп имаше околу него.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не го промаши тој зицерот, туку дефанзивецот на КјуПиАр ја допре топката. А флоп на сезоната во Јунајтед од трансферите, веројатно ќе биде Шо.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не го промаши тој зицерот, туку дефанзивецот на КјуПиАр ја допре топката. А флоп на сезоната во Јунајтед од трансферите, веројатно ќе биде Шо.

Не само за последната, општо не ги исполнува очекувањата, раја мислеше дека ќе е во врв на листа на стрелци...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не само за последната, општо не ги исполнува очекувањата, раја мислеше дека ќе е во врв на листа на стрелци...

Јас мислам дека на ван Гал не му се допаѓа баш Фалкао и уште неколку месеци уназад сметам и сеуште си стојам на тоа дека нема да биде откупен. Не би ја барал вината во фудбалерот затоа што каде и да играл постигнуваше многу голови и е во топ 5 напаѓачи во светот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас мислам дека на ван Гал не му се допаѓа баш Фалкао и уште неколку месеци уназад сметам и сеуште си стојам на тоа дека нема да биде откупен. Не би ја барал вината во фудбалерот затоа што каде и да играл постигнуваше многу голови и е во топ 5 напаѓачи во светот.
Добредојден е на Енфилд ако не го откупите, ако се паметни нашиве. Ако ништо друго барем ќе научи да шутира пенали. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Добредојден е на Енфилд ако не го откупите, ако се паметни нашиве. Ако ништо друго барем ќе научи да шутира пенали. :)

Немате толку пари да го одржувате бе (читај 270-300 илјади неделно зема), а вашите плати се далеку пониски.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Беше некогаш, сега Нејсмит го јаде за доручек :cool:
Некои играчи после тешки повреди никогаш не се она што биле, има и исклучоци кои се враќаат на старите патеки...
Како мислиш не му се допаѓа на Ван Гал, па кој го донесе во М.Ј ?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Беше некогаш, сега Нејсмит го јаде за доручек :cool:
Некои играчи после тешки повреди никогаш не се она што биле, има и исклучоци кои се враќаат на старите патеки...
Како мислиш не му се допаѓа на Ван Гал, па кој го донесе во М.Ј ?

Ед Вудвард е задолжен за трансферите, но веројатно и со согласност со ван Гал. Не знам каков им е односот и избирањето на фудбалери кои да ги купат, но Фалкао world class секој би го посакал во свој тим.. (да бидам искрен од возбуда и јас го измавав од биро :D )

10429378_612935758841016_3767205530229677493_n.jpg

Арно ама, неколку пати не го играше демек фитнес ова она... го изостави сеа брзо од утакмица, не беше ни на клупа, го вадеше кај 60-70 минута, а на терен сеуште игра далеку понепродуктивен играч (ван Перси).... сето тоа ми формира мислење дека нема да се купи и ќе се врати назад во Франција.

Последна промена: