Епа од медиуми нема да дознаеш. Од причина што тие се газолижачи на владата. А тоа што ќе биди објавено ќе биде: --Број на протестанти (бидејќи не се само студентите тие што протестираат)Немам твитер. Старомоден сум.
Па има од форумов што биле на протестот, тие ќе пишеа како било, затоа прашав. А за слика не мора да ми даваш од твитер да видам. Сум се правел глуп бе.Епа од медиуми нема да дознаеш. Од причина што тие се газолижачи на владата. А тоа што ќе биди објавено ќе биде: --Број на протестанти (бидејќи не се само студентите тие што протестираат)
Опозицијата ги користи студентите за да ја сруши легитимната власт.
Не си старомоден. Се правиш глуп. Бараш инфо, и кога го добиваш се тргаш. Ако ти пратев врска од медиум ќе речеше дека немаш интернет.
Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk
Зошто и на албански не зборуваше?This..
Дали е во моментот тоа толку битно?Зошто и на албански не зборуваше?
Демек оваа од видеово ќе ја реши. Законот ќе се донесе без разлика колку излегле, ќе се заборави за брзо време и ќе си полагаат тоа што треба. Таа колку сака нека зборува на никој од влада не му е гајле.Дали е во моментот тоа толку битно?
Ќе ја реши реформата?
Добро, еве што предлагаш ти?Демек оваа од видеово ќе ја реши. Законот ќе се донесе без разлика колку излегле, ќе се заборави за брзо време и ќе си полагаат тоа што треба. Таа колку сака нека зборува на никој од влада не му е гајле.
Протести како во Грција, демолирање на градот и на владата, цел ден и ноќ протести без плашење од полиција. Со ова маршовиве и пцуење на микрофон ништо не се добива, ги заболе нив кој ги пцуел.Добро, еве што предлагаш ти?