Цитирај ме следниот пат, за да не се почувствуваш игнорирано и да ме гледаш "настрана"... Малце груб сум, ама не сакам да ми зборуваат зад грб, односно без цитирање.
Значи ако се самозадоволувам гледајќи порниќи никако не би ја изневерил девојката или сопругата, смешно. Да не слуша некој на улица ќе ни се смее дека сеуште сме деца и не разбираме ништо, односно не знаеме која е разликата помеѓу гледање порничи и изневерување некоја девојка со која ете си бил во некаква сајбер врска или повеќе би рекол врска на далечина.
Еве те цитирам.
Знам која е разликата помеѓу едното и другото туку акцент сакав да ви ставам на чинот т.е во случајов дркањето во едниот и во другиот случај што уствари има исто значење. Само што во едниот случај ДИРЕКТНО учествуваш во целата ситуација, а во другиот случај ИНДИРЕКТНО. Еве еден пример сосема различен од темава но колку да ме разбереш. Државата кога оданочува тоа го прави на директен начин и на индиректен начин но и во двата случаја зема пари значи кога би се вратиле на темава ти кога имаш виртуелен секс или дркаш со некоја ја изневеруваш да, ама и кога дркаш на порничи (кажав какви да не се повторувам) пак ја изневеруваш пошто личноста на која што дркаш постои само што разликата е во тоа што она нема појма дека ти дркаш баш на неа.
Ама по се изгледа се запнале дека едново е во ред, а другово не е во ред нека биде така пошто стварно не знам што уште друго да ви кажам освен да почнам да се повторувам.
А тоа што за мене не ми прави проблем дечко ми виртуелно да ме изневерува си е мое лично индивидуално право, едноставно не се замарам со такви работи, би почнала да се замарам тогаш кога тие муабети ќе станат реалност. Но нормално нели и јас имам чувства може само би ја проверила подетално целата ситуација т.е колку сајбер изневерувањето е виртуелно, а колку е реално за да знам понатаму како да реагирам и што да превземам (што не асоцира одма на раскинување).