Дали ќе ти кажам или не нема фајде оти немам појма како го имаш разбрано тоа што го имам напишано.
Ме интересира само едно. Ако твојот партнер те изневерува преку интернет си праи некои валкани муабети со некоја и стално си разменуваат слики и видеа и си праат такви љубовни муабети и за тебе тоа не е реално и тоа не би било причина да биде крај на врската?Дали ќе ти кажам или не нема фајде оти немам појма како го имаш разбрано тоа што го имам напишано.
Малку ќе избегам од темава. Еве така испадне дечко ми си праи некои такви муабети со некоја, си разменуваат слики, видеа и едноставно дојде работата до степен да се видат и да го направат тоа што цело време го збореле, правеле арно ама место таа типка му дојде некој маж или некоја пет пати постара особа од него или па некоја сосема спротивна од тоа што го прикажувала преку нет. Па има да му се прснам од смеење. Но нели постои и тој другиот начин е тек тогаш би реагирала језда моето реагирање е повлекување и прекунување секакви контакти со таа личност како и да е се додека не дојде тој чекор т.е сајбер изневерувањето не стане реалност не реагирам, ниту ми смета, ниту па му давам некое преголемо значење, можам само да си земам за право и ја истото да го правам и ако ме фати ќе си имам причина (заб за заб) или како што спомнав предходно, ако сакам некако да ја прекинам врската а не знам како тогаш и те како би ми било причинаМе интересира само едно. Ако твојот партнер те изневерува преку интернет си праи некои валкани муабети со некоја и стално си разменуваат слики и видеа и си праат такви љубовни муабети и за тебе тоа не е реално и тоа не би било причина да биде крај на врската?
You must be the easiest girl to be in a relationship with. Ке си праи муабети, ќе си дркаат на камера, ќе си се љубат низ пораки и ќе јадат секакви слатки низ чат ама ти битно нема да реагираш оти нели не се запознале сеуште. Боже сачувај.Малку ќе избегам од темава. Еве така испадне дечко ми си праи некои такви муабети со некоја, си разменуваат слики, видеа и едноставно дојде работата до степен да се видат и да го направат тоа што цело време го збореле, правеле арно ама место таа типка му дојде некој маж или некоја пет пати постара особа од него или па некоја сосема спротивна од тоа што го прикажувала преку нет. Па има да му се прснам од смеење. Но нели постои и тој другиот начин е тек тогаш би реагирала језда моето реагирање е повлекување и прекунување секакви контакти со таа личност како и да е се додека не дојде тој чекор т.е сајбер изневерувањето не стане реалност не реагирам, ниту ми смета, ниту па му давам некое преголемо значење, можам само да си земам за право и ја истото да го правам и ако ме фати ќе си имам причина (заб за заб) или како што спомнав предходно, ако сакам некако да ја прекинам врската а не знам како тогаш и те како би ми било причина
Боже сачувај е да и раскинеш на некоја само затоа што си направила интимен муабет со некој на нет.You must be the easiest girl to be in a relationship with. Ке си праи муабети, ќе си дркаат на камера, ќе си се љубат низ пораки и ќе јадат секакви слатки низ чат ама ти битно нема да реагираш оти нели не се запознале сеуште. Боже сачувај.
Не е тоа боже сачувај, боже сачувај е тоа твоето.Боже сачувај е да и раскинеш на некоја само затоа што си направила интимен муабет со некој на нет.
Кога веќе го спомна дркањето, што ќе кажеш за порничите и тие ли се сајбер изневерување и доволна причина за раскинување пошто нели и таму има дркање, маструбирање и што ли уште не?
Кажи ми за порничите дали и нив ги сметаш за сајбер изневерување?Не е тоа боже сачувај, боже сачувај е тоа твоето.