Фитнес - прашања, одговори, заблуди, совети, мотивација...

Колку пати неделно вежбате?

• Еднаш неделно

Гласови: 8 6.8%
  • 3-5 пати неделно

Гласови: 62 52.5%
  • Секој ден во неделата

Гласови: 28 23.7%
  • Не вежбаам воопшто

Гласови: 20 16.9%

• Вкупно гласале
    118

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
почнав во теретана да идам имате ли некој предлог режим на исхрана кој ќе даде подобар ефект?
pa povise zitarki ke jades, ke ibegavas kolku so mozes mrsna hrana , ke pravis po 20 sklekovi dnevno, trcanje obavezno , crn lep i nikako beli peciva ke izbegavas da jades grcki i mnogu voda i blago nikako

• Ми се допаѓа
Реакции: ToniD73 and Makedonec

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Здраво, добре ве најдов....Нова сум, и можеби ќе ми треба време да се снајдам, но сепак би сакала да прашам. Дали некој има користено Кардио слим степер од топ шоп? Ми требаат некои информации. Не знаев каде да го поставам прашањево-морав некаде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Здраво, добре ве најдов....Нова сум, и можеби ќе ми треба време да се снајдам, но сепак би сакала да прашам. Дали некој има користено Кардио слим степер од топ шоп? Ми требаат некои информации. Не знаев каде да го поставам прашањево-морав некаде.

За домашна и лична употреба се океј, но не верувај дека се со некој посебен квалитет за година дена ако ги користиш активно се расипува степерот.

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Не е толку битен квалитетот на справата и така ми е потребна само моментално да речеме, за да си потпомогнам со слабеењето. Туку повеќе ми беше дали знам правилно да вежбам на неа. Зошто некако ми е чудно, само застануваш и вртиш. Треба ли некој посебен отпор да си даваш со рацете, или било што друго?

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Пред две недели почнав на аеробик и пилатес комбинирано, не сакам да ослабам, туку само да се зацврстам, вчера се меревме водата во организмот ми е супер, но мастите ми се на граница, и шо да јадам за да ги поткренам малку ?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пред две недели почнав на аеробик и пилатес комбинирано, не сакам да ослабам, туку само да се зацврстам, вчера се меревме водата во организмот ми е супер, но мастите ми се на граница, и шо да јадам за да ги поткренам малку ?
Хамбургер, тост, и слична брза храна. :)

pizzalover

Истакнат Член
30 април 2014
10
12
103
Ја има ли некој Insanity од тука? Ако ја има ве молам пишејте ми ќе ви дадам е-mail да ми биде пратена ако бива.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Повеќе зрнести плодови - ореви, бадеми, лешници, риба, маслиново масло, ленено семе/масло итн :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha