Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо личноЈас штедам и за двата концерта. Ама види, мора да се признае дека и на концертот на Цеца ќе биде јако.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо личноЈас штедам и за двата концерта. Ама види, мора да се признае дека и на концертот на Цеца ќе биде јако.
Фала. Мислам дека на One Republic ќе е подобро, но и нозете на Цеца не смее да се пропуштат.Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо лично![]()
А што е со оние кои нема да одат ниту на едното ниту на другото ?Има два типа на луѓе на планетава: Tие што штедат за на OneRepublic и тие што штедат за на Цеца.
Подалеку од овие вториве.
Е со такви не треба да се дружиш. Зар има таков што не би сакал да ја види Цеца? Дај ти се молам.А што е со оние кои нема да одат ниту на едното ниту на другото ?![]()
Ова беше уз сарказам или сериозен си ? Пошто не сум паметен веќе.Е со такви не треба да се дружиш. Зар има таков што не би сакал да ја види Цеца? Дај ти се молам.![]()
Првото. Зар ти личам на некој што би ја слушал Цеца.Ова беше уз сарказам или сериозен си ? Пошто не сум паметен веќе.
ja неможе да те тагнем ама оди стајми лајк не филозофирај тукаСите оцени ги собираш и делиш со број на предмети.
Него, што лајкови ќе се изнасоберат во темата Најфорумџии за 2014-та .. туф туф.