Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо личноЈас штедам и за двата концерта. Ама види, мора да се признае дека и на концертот на Цеца ќе биде јако.
Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо личноЈас штедам и за двата концерта. Ама види, мора да се признае дека и на концертот на Цеца ќе биде јако.
Фала. Мислам дека на One Republic ќе е подобро, но и нозете на Цеца не смее да се пропуштат.Убаво да си поминеш и на двата. Јас, сепак си останувам на мислење дека се што е поврзано со Цеца, да го игнорирам на велико. Ништо лично
А што е со оние кои нема да одат ниту на едното ниту на другото ?Има два типа на луѓе на планетава: Tие што штедат за на OneRepublic и тие што штедат за на Цеца.
Подалеку од овие вториве.
Е со такви не треба да се дружиш. Зар има таков што не би сакал да ја види Цеца? Дај ти се молам.А што е со оние кои нема да одат ниту на едното ниту на другото ?
Ова беше уз сарказам или сериозен си ? Пошто не сум паметен веќе.Е со такви не треба да се дружиш. Зар има таков што не би сакал да ја види Цеца? Дај ти се молам.
Првото. Зар ти личам на некој што би ја слушал Цеца.Ова беше уз сарказам или сериозен си ? Пошто не сум паметен веќе.
ja неможе да те тагнем ама оди стајми лајк не филозофирај тукаСите оцени ги собираш и делиш со број на предмети.
Него, што лајкови ќе се изнасоберат во темата Најфорумџии за 2014-та .. туф туф.