Што му недостасува на форумов?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Форумот е Аралско Езеро. Не е мртво море.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Јас би рекол дека овој коментар се јавува во недостаток од идеи и свое мислење во темите на дискусија.
Сепак, лесно е да се „плукне“ негде од време на време (после 11 дена од последниот пост) каде што не треба многу мозок да се уклучи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас би рекол дека овој коментар се јавува во недостаток од идеи и свое мислење во темите на дискусија.
Сепак, лесно е да се „плукне“ негде од време на време (после 11 дена од последниот пост) каде што не треба многу мозок да се уклучи.
A што велиш за малку рекламирање на форумот? Пример ете гледам на порталот има многу коментари, после секој коментар напрај им некој поп-ап со линк до форумов нешто во смисол „Ви благодариме за коментарот, ве покануваме да ни се придружите и на форумот“ или нешто слично. Можеш да ставиш и повратни линкови ако соработуваш со некој друг сајт и така ќе се зголеми бројот на членови.
Не може да велиш дека е недостаток од идеи и свои мислења кога сме тука двајца без тројца. Што и да имаме сме си кажале.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
A што велиш за малку рекламирање на форумот? Пример ете гледам на порталот има многу коментари, после секој коментар напрај им некој поп-ап со линк до форумов нешто во смисол „Ви благодариме за коментарот, ве покануваме да ни се придружите и на форумот“ или нешто слично. Можеш да ставиш и повратни линкови ако соработуваш со некој друг сајт и така ќе се зголеми бројот на членови.
Не може да велиш дека е недостаток од идеи и свои мислења кога сме тука двајца без тројца. Што и да имаме сме си кажале.
Веќе има банер под секоја статија на сајтот.
Се планираат и дополнителни модули кој ќе ги листаат најновите теми.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
му фали нешто ко натпреварување во најдобра фотографија или нешто слично
видов порано имало такво нешто
тоа ќе послужи и за содржина во весникот

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Нема недостаток на идеи. Има недостаток на луѓе. Моменталните членови учествувале секаде. Не можам секој ден во овие две и пол години да кажувам дека сум роден во февруари, или дека имам кафени очи, или дека сум дупла водолија во хороскоп. Сум учествувал секаде каде што сум мислел дека можам да допринесам.
А тоа што сум пишал после 11 дена, тоа е мое право. Ако сакам ќе имам 1000 мислења на ден, или исто толку на три години. Мое право. Ќе коментирам каде сакам, се додека не ги нарушам правилата.
Добро кажа Егзистенс, не можеш да имаш дискусија со 2-3 по цел ден.
Сега кога спомнуваме членови, и ти си член, па не сум те забележал некаде надвор од "За форумот" да се вклучиш активно во дискусија.
Па ниту поголем број од модераторите.
Рибата смрди од главата, ама се чисти од опашката.
BTW гледам добар дел од моите пријатели споделуваат врски кон црнобело. Но истите не се членови. А добар дел од стекнатите пријателства од форумов не се активни одамна. Или тоа беше објаснето со летните одмори во 2012.
Како што гледам оваа година нема да гласаме најдобри форумџии по категории. Туку само ќе се заблагодариме на тие што останале тука да допринесуваат.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and alba

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Нови игри му недостасуваат на форумот, ама да не се некои тапа ко последниве две едната никако не може да се игра, а другата шпанско село, дај некои нови ко на пример не лути се човече :)
Друго што му недостасува на форумот е активни членови. И ко трето нешто што недостасува е радио.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нови игри му недостасуваат на форумот, ама да не се некои тапа ко последниве две едната никако не може да се игра, а другата шпанско село, дај некои нови ко на пример не лути се човече :)
Друго што му недостасува на форумот е активни членови. И ко трето нешто што недостасува е радио.
Тоа има 20 членови од кои 10 ништо не пишуваат, ти сакаш радио. :)
Кој ќе пушта музика? :)