Глеам полно членови ви фалат.Е кај се де?
Добар е форумот само како што гледам од 3 616 членови, секој ден има по околу 10 онлајн. Повеќе има што слават родендени отколку што има онлајн
На форумот му недостасуваат членови кои барем еднаш дневно ке се активираат во некоја дискусија, барем по еден коментар да оставаат дневно, да прашаат нешто, да одоговорат некому.А мала е и бројката на целодневно активни,кои во многу периоди од денот се онлајн или скриени и си постираат како што треба.Фали повеќе дискусија во темите за љубов, гледам дека постирате само во темата "Сакам да ти кажам", фалат повеќе дискусии во спорт, секоја чест за Егзистанс и Аутрајдер. Фалат дискусии за музика, значи да пишуваме за музиката, а не да постираме линкови од јутуб.Гледам девојчето металчето разви каква таква дискусија со нејзината тема, ама и покрај тоа на неа и се замери некој поради воведот.Каков таков вовед, битно се разви некаква дискусија, ама македончето не е тоа тоа доколку нешто не му чини и не најде мана.
А има ли тема "Пост на кој сте се насмеале". Во хумор и сеир се постира само денес ме насмеа и чат пат некој виц ке се пише.
Добар е форумов, еве ја неколку дена сум член и сум задоволен. Само велам дека треба повеќе дискусија. Гледам дека има полно членови со над 2-3000 коментари, ама јас тие членови за овие денови не ги гледам ич да се вклучат во дискусиите.