Толкување на сонови

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Имам една другарка мине низ многу лош период, и сонувала некни како и паѓа заб (позаден) и го плукала вика дури и крвта во устата ја осетив
Соништата со забите не мора секогаш да покажуваат дека ке почине некој. Многу често се случува да ги стегаме забите додека спиеме или да крцкаме со нив и да сонуваме дека ни паѓаат, но крцкањето и стегањето на забите не е добро, тоа значи дека сме под стрес, дека сме гневни и нервозни...
Мислам дека другарка ти е енергетски исцрпена, можно е да ја исцрпува повозрасна личност или личност со авторитет.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

natnat

Нов член
23 август 2014
18
2
3
32
@malo sonuvav kako grom ubiva lujge imase grmotevici mi bilo strav da neme pogosi i mene koga izlegov nadvor eden hilikopter se srusi vo dvorot na babami no koga pukna vo vozduh imase uste eden hilikopter koj go mestese. Da padni vo toj dvor pozz

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
@malo сонував како некој да ме гали дур спијам , толку беше реално што ко се разбудив ко да беше јаве , уште чувствував кај што поминувала раката на главата

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@malo сонував како некој да ме гали дур спијам , толку беше реално што ко се разбудив ко да беше јаве , уште чувствував кај што поминувала раката на главата
Духови и сенки имаш во собата.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Исто така викнете свештено лице да попрска со светена водица и да поткади со кандило. Навечер обавезно палење темјан во собата и ставање крст над перница.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Света вода нормално, иначе од лук џабе е. И освен крст над перница треба и еден над вратата, за да не влегуваат. :)