Па нормално, кога играат тимови од горниот дел на табелата се игра затворен фудбал и ретко паѓаат голови. Кога се игра со послаб тим нити послабиот игра затворено нити фаворитот игра затворено зашто едните немаат што да загубат и играат на изненадување, додека фаворитите играат за поени и сакаат да доминираат.
Мене ме чуди како примиле гол Челзи, а не како дале 2.Да кажам што ја имав Саутемптон? Ај ќе кажам, гол гол ебате лудакот.
Ненормална работа е ова, 8 гола им бапнаа барем еден да примеа.
Во 2 минути паѓаат два гола хаха, мрдната утакмица. Тадич иначе со 4те асистенции денес стана 6тиот играч во ПЛ кој имал 4 или повеќе асистенции на една утакмица.
Арсенал дека го спомнав погоре и затоа нерешено иначе ќе си победеше. Ама добра утакмица беше и таа.
Мурињо решил да освојува оваа сезона. Денес не знам како дадоа 2 гола, јас мислев 0:1 ќе заврши.
Мене ме чуди како примиле гол Челзи, а не како дале 2.
Инаку гледам протестираат навивачите во ПЛ поради високата цена на картите.
Па кога дојде ред Белерин да игра прва постава јасно е се`. Пер пушта топки ко улав, го мрзи нога да стави, го мрзи да скокне и секоја утакмица примаат гол со глава. Кош се повреди, Чемберс го нема и одбрана играат Белерин и Монреал на неприродни позиции. И сето тоа поради инаетот на Венгер затоа што не му се купуваа дефанзивци.Сезонава крш е одбраната, рачиси секој натпревар прима безвеза гол.