Дошло време Блинд да дава голови. Бенелукс Јунајтед 2 - 2 ВБА
Што му фали, добар техничар е.
Дошло време Блинд да дава голови. Бенелукс Јунајтед 2 - 2 ВБА
Налетав на нетов на една листа за најдобрите 100 играчи во историјата на ПЛ. Па вака додека чекаме да почне новото коло, да си прокоментираме малце ние што сме тука на темава. Што мислите кој е најдобар играч во ПЛ?
Јас на пример мислам дека Анри е најдобар во ПЛ. Сите тие утакмици што ги имаше во Арсенал беа многу добри.
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...eagues-100-greatest-ever-players.html?image=1
Може да се игра ГГ или ГГ и 3+, би требало на двете страни да падне гол. Е сега може на пример ако сакаш да ја играш и 1 и ГГ, и тоа е можно да излезе. На Јунајтед им треба победава, не верувам да се бранат.Се мислам утре Манчестер- Челзи да ја играм 3+. Од една страна си велам и онака очајни се одбраните ќе падне некој гол ама знаеме Мур како твро игра на дерби мечеви, некој попаметен да ме посоветува?
Јас мислам дека Јунајтед нема да тепа или ќе е х или 2, се појќе на 2 ме мава и 3+.Може да се игра ГГ или ГГ и 3+, би требало на двете страни да падне гол. Е сега може на пример ако сакаш да ја играш и 1 и ГГ, и тоа е можно да излезе. На Јунајтед им треба победава, не верувам да се бранат.
Јас ја играв тим1-2+, тоа ти е Јунајтед да даде повеќе од два гола.
Ќе победи, мора да победи не може целл живот да сум баксуз.Јас мислам дека Јунајтед нема да тепа или ќе е х или 2, се појќе на 2 ме мава и 3+.