Спортски Вести

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас верувам дека од Србија, Бугарија па ете и Хрватска ќе сме подобри само ако се нашиве малку повеќе посветени на фудбалот. Грција, Романија се подобри нормално, со нив не би имале некакви шанси ама со другиве би имале. Репрезентации како Луксембург, Андора би ги победувале како ништо, ама тоа е. :)

Туку остави ти овие дрвава наши, кажи Белгија што ти направи? :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас верувам дека од Србија, Бугарија па ете и Хрватска ќе сме подобри само ако се нашиве малку повеќе посветени на фудбалот. Грција, Романија се подобри нормално, со нив не би имале некакви шанси ама со другиве би имале. Репрезентации како Луксембург, Андора би ги победувале како ништо, ама тоа е. :)

Туку остави ти овие дрвава наши, кажи Белгија што ти направи? :)

Висок праг е тоа, Србија нема некои успеси, има две учества на СП каде испаѓаа во групи, Хрватска има трето место и редовно се пласира а Бугарија четврто на СП, Босна има настап на СП, Словенија два на СП и еднаш ЕП, Црна Гора играше бараж... а Маќедонија нема ниту бараж, никогаш и не примирисале бараж па дури и ништо повеќе од четврто место, никогаш немале позитивен скор така освен термонуклеарна војна не гледам начин да се достигнат комшиите...

Белгија рутински го чекори патот кој ќе кулминира во Сен Дени во 2016 на стад де франс :showoff

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
О`Шеј :rofl:frantic:rofl Ирска пола екипа игра во чемпионшип, пола во Стоук :zelen Немачки гол против немачка, немаше време ниту да се тргне од центар, кое тролање.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
О`Шеј :rofl:frantic:rofl Ирска пола екипа игра во чемпионшип, пола во Стоук :zelen Немачки гол против немачка, немаше време ниту да се тргне од центар, кое тролање.
Не го играле Мекај у прва постава инаку петарда ќе им направеле. Да играле со Мекај и Лаферти/Уорд напад и класична 4-4-2 којзнае што би се случувало :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не го играле Мекај у прва постава инаку петарда ќе им направеле. Да играле со Мекај и Лаферти/Уорд напад и класична 4-4-2 којзнае што би се случувало :D

Играле Лаферти и Ворд ама во Атина за онаа другата Ирска и дале по еден гол за 0-2 :zelen
Волтерс, напаѓач-касап, тоа само во Стоук вирее.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Играле Лаферти и Ворд ама во Атина за онаа другата Ирска и дале по еден гол за 0-2 :zelen
Волтерс, напаѓач-касап, тоа само во Стоук вирее.
Сега гледам дури за Р. Ирска си кажувал (facepalm) Нека тоа, Озил не играше затоа Немците не можат да тепаат. А ќе беше интересно Озил, Полди и Мертесакер против Шчезни :zelen. Не ми се верува дури дека Ноер прима вакви голови последниве 2 утакмици.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гибралтар лол... од Немачка ќе примат барем 12 а можеби и 20, пошто Немачка оди до крај, еднаш на Сан Марино им натоварија 13.
Треба да ги стават во претквалификации таквите, заедно со Андора и евентуални нови - Гернси, Џерси, Ајл оф Ман, Монако, Гренланд...:D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За вчерашната утакмица во Србија мислам дека требаше Србите требаше да бидат попаметни и да не паднат на таква провокација за да ја добиеја службена.
Вака ем изгубија бодови ем ќе ги казнат.
А за шиптаритее уште еднаш се докажа дека се провокатори невидени.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
За вчерашната утакмица во Србија мислам дека требаше Србите требаше да бидат попаметни и да не паднат на таква провокација за да ја добиеја службена.
Боомгами,на таква провокација ни Чак Норис неможе да остане ладен,а камоли србинчето,ептем јаааака провокација од која и на мене ми иде на некое племе да им вперам пиштол вглава,море да ги сотрам со бомби......ух,само мене колку ми го кренаа притисокот.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Официјална пресуда? Толку брзо?