Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Meanwhile somewhere in the heart of England, Nottingham Forest 2-1 Fulham.
Ако издржат Нотингем вака до крај на сезона ќе ги гледаме во Премиер лига и конечно некој ќе може да ги забележи квалитетите на Патерсон, Ленсбури и Дерлоу. :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Meanwhile somewhere in the heart of England, Nottingham Forest 2-1 Fulham.
Ако издржат Нотингем вака до крај на сезона ќе ги гледаме во Премиер лига и конечно некој ќе може да ги забележи квалитетите на Патерсон, Ленсбури и Дерлоу. :cool:

Фулам изгледа ќе го следи примерот на Вулвс, последни се :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Аиии Фулам која акција ја направија :D Родалега до МекКормек после украдена топка од одбраната на Нотингем и МекКормек до вториот гол.

Едит: Хет трик на Assombalonga. Нотингем се враќа во игра (muscle). Каков голман имаат Фулам(facepalm)

Последна промена:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Патерсон за петарда на Нотингем. (party)(party)(party)(party)(party) Втор контакт со топката и го дотепа Фулам. Инаку голманот на Фулам изгледа ко да го собрале од некоја шинтерница и му понудиле да биде голман.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Видов резултат сега, 5-3 :eek: Требаше и јас да си гледам нешто од островот, и онака Баерн-М.Сити беше срање, посебно второто полувреме (facepalm)
Champions league my ass...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Видов резултат сега, 5-3 :eek: Требаше и јас да си гледам нешто од островот, и онака Баерн-М.Сити беше срање, посебно второто полувреме (facepalm)
Champions league my ass...
Оваа утакмица немаше ни коментатор ни репетиција :rofl буквално ко некој камерман да се населил на трибина и да снима (само една камера беше). Се слушаше од публиката како пцујат по судиите и играчите, на крај малку фалеше и тепачка да има. Се` на се` добра напната утакмица.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Оваа утакмица немаше ни коментатор ни репетиција :rofl буквално ко некој камерман да се населил на трибина и да снима (само една камера беше). Се слушаше од публиката како пцујат по судиите и играчите, на крај малку фалеше и тепачка да има. Се` на се` добра напната утакмица.

Сега гледам на лајвскор, 2-0, 2-3, 5-3 три пресврти многу ретко се случуваат, мора да било класика.:eek:
Може и подобро без коментар, на кошарката коментатор на шпански беше врв `ла фалта интенсионаллллллллл` :rofl
Или некои арапски канали (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ова е сосема друг Арсенал. 3 гола за 5 минути, Озил игра amf и не се влечка ко црево и погоди за 1-0, Ремзи дава опасни топки, Велбек даде гол (party)(party)(party)