Идеален број на партнери пред брак е...?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
31 партнер пред брак, идеално! (punch)
Само не знам по која логика има „идеална“ бројка на различни партнери пред брак... што се нема да измислите.

Што, во брак нема да имаш други партнери? :gjavol
Ако ти нема да имаш, има такви кои имаат, дури и двајцата знаат дека имаат и супер им е во бракот - секакви луѓе има по светот, не бидува ова „идеална“ бројка на партнери пред, за време и после брак!
Бидејќи не читаш...

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Читам јас господине Хептаграм,многу пажливо.
Ти се коси едното мислење од другото.;)
Ем се согласуваш со мене,ем даваш предлози за идеални бројќи.
Не се коси... едното мислење е за оние кои не ги интересираат бројките, другото мислење е за оние кои ги заморува „бројноста“... :)

Мора да се пишува за двете страни, па да не бидеме ограничени ве молам...

П.С. „Експерти“ сте станале на форумиве во пронаоѓање контрадикторност кај луѓето :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се коси... едното мислење е за оние кои не ги интересираат бројките, другото мислење е за оние кои ги заморува „бројноста“... :)
Мора да се пишува за двете страни, па да не бидеме ограничени ве молам...

П.С. „Експерти“ сте станале на форумиве во пронаоѓање контрадикторност кај луѓето :)
Јас пак мислев дека треба да пишуваме свое размислување,а оно требало да пишуваме по едно мислење за размислвање од сечиј агол.:eek::D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас мислам дека на некој начин сосила се вљубувате и со самото менување на партнерите треба самиот да сфатиш дека сеуште не си ја/го нашол вистинската/вистинскиот. Не е важно дали е прва, втора, трета.... или 10та!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina