Идеален број на партнери пред брак е...?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,760
782
1,133
Skopje
Нема идеална бројка или некое правило , може да е 2 може и 42 :kafe(wave)
 

Big Berta

Староседелец
7 февруари 2015
106
207
1,053
Број на партнери ПРЕД БРАК?!? :^)
Прв и последен, за навек!