Неверство

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Ако кажав ,,најстариот занает,,мислев дека сексот е најстар занает,и од после почнаа да се мешат баби и жаби.
Сега пак сексот испадна најстар занает?!
Сексот е физички акт меѓу двајца кој причинува задоволство и оргазам...
Најстар занает ја викаат проституцијата...во проституцијата се користи сексот за заработка на пари...Ама тоа не значи дека сексот е занает...Ако сексот е занает тогаш сите луѓе на планетава испаднавме занаетчии...

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Оние луге кои што го користат сексот со секој и секаде тогаш тие луге се нарекуваат занаетчии,а оние кој што го користат исклучиво во домашни условои ти се нарекуваат обични курви/ари.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
А значи по таа логика секој втор, море и секој еден по дефиниција е к***а? Евентуално и занаетчија??
(facepalm)
Oh well...
Пробав да објаснам некои термини кои си ги побркал во главата, за жал не успеав...

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Оние луге кои што го користат сексот со секој и секаде тогаш тие луге се нарекуваат занаетчии,а оние кој што го користат исклучиво во домашни условои ти се нарекуваат обични курви/ари.
Леле мајко,јас сум била к***а!?(facepalm)(facepalm):rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
А значи по таа логика секој втор, море и секој еден по дефиниција е к***а? Евентуално и занаетчија??
(facepalm)
Oh well...
Пробав да објаснам некои термини кои си ги побркал во главата, за жал не успеав...

Гледаш како ја решивме дилемата околу неверството,после долгите анализи,клсифицирања,средување на појмовите итн,по некој автоматизам,неверството исчезна,значи не бил бадијала (долгиот и макотрпен) разговор :D ,не лути се човече! мојот став беше толку тврдоглав зошто,скскот е тој што ги обавува тие дејствија,неверство,задоволство,курвање и војни.

Леле мајко,јас сум била к***а!?(facepalm)(facepalm):rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

незнам!

Последна промена од модератор:

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
хахахахах абе цикузи сте,ме испосмеавте денеска со оваа тема,па реков незнам зошто незнаев дали само во домашни услови се сексате.А сопругот твој,ако е добро ситуиран не е лошо да си наплатќаш,шо ќе биде џабе ќе си извадиш некој денар за децата :D

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
хахахахах абе цикузи сте,ме испосмеавте денеска со оваа тема,па реков незнам зошто незнаев дали само во домашни услови се сексате.А сопругот твој,ако е добро ситуиран не е лошо да си наплатќаш,шо ќе биде џабе ќе си извадиш некој денар за децата :D
Ме изнасмеа слатко и ми го расположи денот.Колку подобро е на форумов кога има и членови кои знаат да те насмеат од срце.(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во секој случај не треба да се етикетираат тие кои прават неверство, тоа го прават само затоа што се несреќни.

Оваа ситуација ја среќавам често низ муабет, некако се бара дистинкција на сексуалниот од општиот морал. Лик кој украл нешто е крадец/арамија ама некој/а кои изневериле не треба да се етикетираат?! Зошто?

Замисли доаѓаш од средба со некој си,тој седи дома те чека да разговарате,да го споделите поминатиот ден еден со друг,
и му викаш:
Здраво драги,како ти помина денот??
Децата си играат во собите и се е во ред,го бакнуваш,а сеуште мирисаш на туѓи бакнежи.
Одвратно.Која интрига.Колку ниско од страна на тој што го прави неверството.

На туѓи бакнежи she says :zelen

ти направи само еден страшен филм,па ти ако се вратиш од таму ,нема право да дотрчаш со бакнеж,ќе оди право во бањата.:D.и никој не е фраер да ја каже вистината доколку сака врката да продолжи,ако е спремен на развод,тогаш може да каже се и сешто.Иначе јас мислам дека бракот продолжува поради децата или од навика.

Па и не е филм, реалност е. Само што лена изгледа изврши само-цензура (бакнеж лол) иначе реалистичен опис би бил `лик кој го имал јазикот турнато во процепот до бубрези кај љубавницата си ја бакнува ќерќичката за добра ноќ` или `типка на која kurot на љубавникот и ги гребел крајниците си го бакнува синчето за добра ноќ`... сеа не дека херпес ќе им пренесат ама има во сето тоа одредена социопатска црта...