Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Леле се спасија глумциве, колку само не заслужија да победат. Утакмицата досадна ама се знаеше дека Костарика ќе излезе да се брани и шансата ќе ја гледа во пеналите. Холандија нели имаше јаки напаѓачи, нели Робен е најјак, 120 минути никаде ги немаше и на крај се спасија (facepalm). Тоа педеерчето Крул што провоцираше пред секој пенал никад да не види титула, уствари не само тој цела репрезентација никад ништо да не освојат. Костарика и Белгија најпријатните изненадувања на светсково, Холандија се надевам ќе си го добие во полуфинале, само посакувам да примат гол во последна минута па нека плачат после и Робен и сите.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Леле се спасија глумциве, колку само не заслужија да победат. Утакмицата досадна ама се знаеше дека Костарика ќе излезе да се брани и шансата ќе ја гледа во пеналите. Холандија нели имаше јаки напаѓачи, нели Робен е најјак, 120 минути никаде ги немаше и на крај се спасија (facepalm). Тоа педеерчето Крул што провоцираше пред секој пенал никад да не види титула, уствари не само тој цела репрезентација никад ништо да не освојат. Костарика и Белгија најпријатните изненадувања на светсково, Холандија се надевам ќе си го добие во полуфинале, само посакувам да примат гол во последна минута па нека плачат после и Робен и сите.
Холанџаните заслужија да одат....од 120 минути, 110 топката беше на половината на костарика. Далеку подобро изиграа, само немаа среќа да го завршат натпреварот предвреме. На пример кога Снајдер ја погоди стативата или Перси сам пред гол, за разлика од Коста Рика што немаа ни една солидна шанса на цел натпревар.
И да, на вчерашниот натпревар Робен изглуми 2 фаули, не го оспорувам тоа.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не ја гледав Холандија-Коста Рика ама ме зачуди што стигнало до пенали.
Ова им е најголема шанса на Холандија конечно да освојат светско, ако треба нека го тепаат Меси, Де Јонг ова она, порано имаа појаки касапи (Буларуж, Ван Бомел)

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
мислам дека финале ќе играат Германија и Аргентина... трет ќе биде Бразил а Холандија четврта.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Бразил без Нејмар тешко против Германија, јас повеќе шанси му давам на Бразил, Аргентина па со таквата глупа игра уште потешко против Холандија, не дека Холандија нешто ептен јака ама сепак, не смее Аргентина да продолжи со таквата глупа игра. Јас искрено посакувам финале Бразил - Аргентина, тоа би било ептен интересен меч за гледање, како на терен така и на трибина :D.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Бразил без Нејмар тешко против Германија, јас повеќе шанси му давам на Бразил, Аргентина па со таквата глупа игра уште потешко против Холандија, не дека Холандија нешто ептен јака ама сепак, не смее Аргентина да продолжи со таквата глупа игра. Јас искрено посакувам финале Бразил - Аргентина, тоа би било ептен интересен меч за гледање, како на терен така и на трибина :D.
Ќе го гледаш тој меч, за бронза ќе се борат.
Ќе има европско финале во јужна америка, за тоа навивам.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нема шанси европско финале да биде :D. Аргентина баш на оваа утакмица ќе се мрдне, а Бразил ќе го бутнат судиите :D. Нема шанси и Холандија и Германија да победат, толку сим сигурен што ако сакаш ќе се кладиме во ова. :D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Нема шанси европско финале да биде :D. Аргентина баш на оваа утакмица ќе се мрдне, а Бразил ќе го бутнат судиите :D. Нема шанси и Холандија и Германија да победат, толку сим сигурен што ако сакаш ќе се кладиме во ова. :D

По кило крв, лева потколеница и окце за мезе? :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Кладени !
Ако изгуби Холандија ти одбери ми аватар јас една недела ќе го носам... ако изгуби Аргентина јас ти бирам.

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кладени !
Ако изгуби Холандија ти одбери ми аватар јас една недела ќе го носам... ако изгуби Аргентина јас ти бирам.
Може ајде, ако изгубам бирај аватар а ако тепам тогаш ќе ти одберам еден убав да си го ставиш. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor