Секој четврток ќе имаме бесплатен превоз на ЈСП и жичарата,а во другите денови цената ќе биде со 50% попуст?
Така е или лошо сум разбрала?
И што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?Секој четврток ќе имаме бесплатен превоз на ЈСП и жичарата,а во другите денови цената ќе биде со 50% попуст?
татика...ќе му даиш 18 ден. и пола денар кусур ќе му барашИ што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?![]()
па не знам добро би било па ако треба секогаш ќе ги частам по пола денарИ што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?![]()
Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.па не знам добро би било па ако треба секогаш ќе ги частам по пола денартуку да не е само за жичарата?
Да да се тоа ама покрај тоа ми се слушна како рекоа дека за останатите денови 50% попуст, а за што е тој попуст не дослушнав :/Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.
Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.
Искрено и јас не им го сфатив тоа,демек петок,сабота недела,(еден викенд од овие три дена )еднаш месено бесплатен автобуски превоз за сите под 27 год.Како и да е боље нешто него ништо.а ке прочитаме подобро.Болдираното на што се однесува конкретно?