Секој четврток ќе имаме бесплатен превоз на ЈСП и жичарата,а во другите денови цената ќе биде со 50% попуст?
Така е или лошо сум разбрала?
И што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?Секој четврток ќе имаме бесплатен превоз на ЈСП и жичарата,а во другите денови цената ќе биде со 50% попуст?
татика...ќе му даиш 18 ден. и пола денар кусур ќе му барашИ што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?
па не знам добро би било па ако треба секогаш ќе ги частам по пола денар туку да не е само за жичарата?И што у ЈСП треба 17.5 денари да ми наплатат билет ?
Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.па не знам добро би било па ако треба секогаш ќе ги частам по пола денар туку да не е само за жичарата?
Да да се тоа ама покрај тоа ми се слушна како рекоа дека за останатите денови 50% попуст, а за што е тој попуст не дослушнав :/Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.
Во четврток бесплатен е автобускиот превоз,бесплатна е жичарата,посета на театар музеј,50% поефтин е железничкиот превоз,и имаше мислам бесплатен еден викенд месечно за младите до 27 год.
Искрено и јас не им го сфатив тоа,демек петок,сабота недела,(еден викенд од овие три дена )еднаш месено бесплатен автобуски превоз за сите под 27 год.Како и да е боље нешто него ништо.а ке прочитаме подобро.Болдираното на што се однесува конкретно?