Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Иначе ако не знаевте, Лепа Брена не носела гаќи на концертот од Жељко. Денес тоа ми е најсподелувана вест на фејсбук. Сите портали го објавиле тоа. И ова е маркирано со зборовите `ЕКСКЛУЗИВНО!`, `Шокантно` и сл.
Добро или јас сум ненормална, или фактот дека некој не носи долна облека е се освен ексклузивен. Зафатени се денес новинарите, а тоа дека на луѓето од Бугарија кои се поплавија им е потребна помош, тоа не е битно. А, да, заборавив, Бугарите ја немаат Брена, го немаат Жељко, ја немаат Цеца, па не заслужуваат за нив телефон за донации, вклучување на Црвен Крст и донации на храна за нив. Тие не се луѓе.
Маќедонија. Само тоа ми е објаснување.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Мамо, сакам тетоважа!
- Ти свесна си дека тоа е за цел живот!?
А ти кога во 2006 гласаше за Грујо свесна беше!?
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Џон факинг Оливер е мадафакинг мада-факинг-факер. Ако Саутпарк и Симпсонс не успеваат баш да поткренат јавна свест поради тоа што се анимирани и потценети, плус повеќето се смеат наместо да размислат што поточно сакале да пренесат со епизодите, тогаш Џони има муда да излезе јавно со став и да им плеска факти у стил на "In your bloody fucking face you mothafucka, negate this!". Џони е мојот херој месецов (особено после она за Dr. Oz).

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
За принтање на маица, колкави треба да бидат димензиите на дизајнот за да биде перфектен принтот?
Случајно некој да не знае каде се произведуваат етикети? Знаеш, како оние позади кај вратот што се.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Животот е краток за омраза нели? Љубов во денешно време ти е измислена приказна велат и навистина почнувам да се чуствувам така... Би сакал едноставно би сакал да не се замарам за ништо како некој луѓе, но јас за трошка љубов би направил се! Ах колку сакам да сум на момент далеку некаде од се и од сите ...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Усвоија закон за бесплатно возење со ЈСП и Жичара за студентите секој четврток. Сеа има да будем бољи од пензионер :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Усвоија закон за бесплатно возење со ЈСП и Жичара за студентите секој четврток. Сеа има да будем бољи од пензионер :D
На ова не треба студент да се радува треба да плаче....подобро нека ги намалат месечните карти отколку слободно возење четврток....чиста манипулација....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Четврток на водно.... yeaaaaaah suuuuuuure....
Ќе си го пропуштам предавањето кај Никос само за да идам на жичара. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous