Колку е важна сликичката (аватар) на форумот?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Од почетокот ставам аватари со црвенокоси девојки и веќе ми стана навика, па кога ќе видам некоја интересна сликичка со некоја црвенокоса ја гледам како потенцијален аватар. Тоа не ме опишува мене воопшто, освен тоа дека сум фарбана црвена :zelen
Но секој различно си толкува, ете баш ги читав коментарите над мене сте почнале и анализи да правите според аватарите. Јас никогаш не сум ги гледала така членовите. Можеби и има вистина во сето тоа којзнае. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Има допринос визуелно да замислам виртуелен лик. Вистина е дека го отсликува карактерот, моменталното расположение можеби.

Често одбирам црно бели фотографии. Мислам дека потсетуваат на мојата песимистичка природа, сивилото на реалноста.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Гадно многу... исто како и никот.
Да не го ставев зајаков ќе имав многу поинаков впечаток оставено кај форумџииве. Зајаков делува изгубено, несигурно, детски, дезориентирано... многу наивно... итд...
Ај сеа...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Анализа на аватари или важност на сликичка?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Гадно многу... исто како и никот.
Да не го ставев зајаков ќе имав многу поинаков впечаток оставено кај форумџииве. Зајаков делува изгубено, несигурно, детски, дезориентирано... многу наивно... итд...
Ај сеа...
Сликичката игра стварно голема улога на профилот,оти подсвесно ние реагираме на ликот и името,кога ке видиме Мали Сашко веднаш ни асоцира мало дете,се добива позитивна енергија,и како таков те перцепираме па што и да пишеш.Бирањето таква слика носи некоја твоја особина,приоритет,афинитет.Инаку не си ни изгубен ни наивен,можда брз како зајак ама не во трчање,туку во размислување.

Анализа на аватари или важност на сликичка?
Важноста на сликичката која ја бираш Те анализира.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Обично ставам аватари со девојка која е слична на мене.Би било интересно да анализираш
diva orhideja :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Обично ставам аватари со девојка која е слична на мене.Би било интересно да анализираш
diva orhideja :)
Прв поглед на сликичката кажува ВААУ,која риба!Самоуверена во својата сексепилност,и што на ум тоа на друм.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Од почетокот ставам аватари со црвенокоси девојки и веќе ми стана навика, па кога ќе видам некоја интересна сликичка со некоја црвенокоса ја гледам како потенцијален аватар. Тоа не ме опишува мене воопшто, освен тоа дека сум фарбана црвена :zelen
Но секој различно си толкува, ете баш ги читав коментарите над мене сте почнале и анализи да правите според аватарите. Јас никогаш не сум ги гледала така членовите. Можеби и има вистина во сето тоа којзнае. :giggle
Лесно е да си плава,црна,но црвена коса е нешто посебно,малкумина ја носат црвената боја,затоа што се уникатни,ватрени,и премногу осетливи.Својата лепота и ватреност срамежливо како тебе на сликата ја кријат.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Што знам, јас барем од аватарите освен што гледам кој им се омилени филмови, актери, модели и разни ликови и сликички на луѓево тука, друго нешто и подлабоко не можам да видам.
Јас најчесто ставам црнобели слики и најчесто се цртани портрети на девојки. Без особено значење, ни размислување пред тоа. Само ми се гледаат таквите слики најсоодветни за аватар по мој вкус.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991