Колку е важна сликичката (аватар) на форумот?

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
А што е со мојот аватар? а гаталице?
Се шегувам хах
Баш интересна тема, исто како и Лена најчесто моите аватари се поврзани со моето моментално расположение.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
А што е со мојот аватар? а гаталице?
Се шегувам хах
Баш интересна тема, исто како и Лена најчесто моите аватари се поврзани со моето моментално расположение.
Мирна вода брег рони,така и ти со Лена сте едни од тие особи,темпераменти и чуивствителни,а во природа сигурно и убави.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Lena

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Баш би сакала некој психолог да ме изнаанализира иако јас сама најубаво си ги знам моите доблести(нажалост се повеке намалуваат)и моите олош особини,кога станувам злоча невидена,но цвекето ми е опсесија.Каде и да најдам ливче,шкртам цвекенца и срца,изгледа тоа ми недостасува,Љубов и нежмост.Колку ида ме газат како диво цвеке пак се исправам,и давам љубов и нежност каде што треба,па и малку забава!

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
@diva orhideja a и мене преку аватар да ме проанализираш?

Најчесто бирам аватари што потсетуваат на мене (физички) и многу ретко ги менувам, еве на овој време заменување му е,но се’ уште не најдов соодветен што ќе ми го замени.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Викаат дека ставам лични аватари. :zelen
Шо знам...

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja a и мене преку аватар да ме проанализираш?

Најчесто бирам аватари што потсетуваат на мене (физички) и многу ретко ги менувам, еве на овој време заменување му е,но се’ уште не најдов соодветен што ќе ми го замени.
Свесна си за твојата убавина и женственост,сигрно и кога се движиш твојот шарм доаѓа до израз.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and melpomena

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Се во животот има свое значање,така и аватариве.
Моментално расположение,слика што ни се допаѓа,асоцијација за нешто што само ние си знаеме,омилени ликови...итн итн.
Убавата и тажна,но секогаш промислена Мелпомена(flower)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Убавата и тажна,но секогаш промислена Мелпомена(flower)
Благодарам за анализата,ме подзамисли ова тажна :D
Романтично бунтовна душа,ем дива ем кротка,љубителке на розов свет.Секогаш спремна со штит околу себе,буквално од сите.