Очигледно моето мислење било нерзбирливо, па да си додадам тука. Милев на приватен живот/други медиуми надвор од форум.А за шо да се интересираме ако не за тоа шо напишале другите? На форум?
Очигледно моето мислење било нерзбирливо, па да си додадам тука. Милев на приватен живот/други медиуми надвор од форум.А за шо да се интересираме ако не за тоа шо напишале другите? На форум?
Ми се чини дека и тоа го нема веќе во последно време, може не сум прочитала сѐ, ама одамна не ми паднала в очи таква постапка. Некогаш сме и сами паничари, па ни се чини дека некој ни чепка по приватноста и животот надвор од форумов.Очигледно моето мислење било нерзбирливо, па да си додадам тука. Милев на приватен живот/други медиуми надвор од форум.
Ништо бре... Само дискутирам цитирајќи те.
Добро мри
Нит те пријавив,нит забранив во темава или било каде да ме цитираш.
.
Реков за раздвижување и живнување а не за развивање дискусија.Не секој сака да филозофира и да развива дискусија ама да биде активен во некоја тема каде што ќе има нешто гласање па и по некој коментар секој ќе знае да каже по нешто.Блазе си ви ако чекате на модераторите за да развиете дискусија.
Ајде пак.Реков за раздвижување и живнување а не за развивање дискусија.Не секој сака да филозофира и да развива дискусија ама да биде активен во некоја тема каде што ќе има нешто гласање па и по некој коментар секој ќе знае да каже по нешто.
Некако модераторите не потикнуваат нешто такво барем до сега.
Па поставуваат теми и со тоа насочуваат во кој правец ќе се движи одредена тема,како сега јас и ти што сме насочени во кој правец ќе ни се движи муабетот.Ајде пак.
Па тоа ти докажувам. Не ми треба модератор ако сакам нешто да кажам. Модераторот е тука да модерира, санкционира форумџии. Притоа не мора да биде многу активен. Има пример каде модератор не учествува во дискусијата, но си ја работи работата.Па поставуваат теми и со тоа насочуваат во кој правец ќе се движи одредена тема,како сега јас и ти што сме насочени во кој правец ќе ни се движи муабетот.