Пробајте да живеетe заедно некое време и ќе сватите кога е вистинското време за свадба.Па, колку години мислите дека се доволни во врска за да започнете брак?
А после колку време врска би почнале заедно да живеете?Пробајте да живеетe заедно некое време и ќе сватите кога е вистинското време за свадба.
Додека да се запознаеме во целост, а тоа би било едно добри 8/10 години.А после колку време врска би почнале заедно да живеете?
Мнооогу. Значи ако се ожениш на 27 години пример, треба да си во врска уште од средношклолската возраст?Додека да се запознаеме во целост, а тоа би било едно добри 8/10 години.
Нешто вака..Мнооогу. Значи ако се ожениш на 27 години пример, треба да си во врска уште од средношклолската возраст?
И што ако тие 10 години не успеат на крај?
Па ако ти здосади во врска , исто ќе ти здосади и во брак. И според мене 6 месеци до 1на година е премал период... Не ја знаеш добро личноста. Туку така ќе оставиш да биде со тебе до крај на животот?Во друга тема напишав дека најубаво би било (бар за машко) во брак да стапиш на 24-25 години, она како најниска граница за таква „лудост“.А инаку доколку веќе планирам да се женам, откако ја одберам мојата идна жена, сигурно не би бил во долга врска 3-4 години па дури и повеќе од причина што здосадува.Ако некој не се сложува нека каже па да објаснам и јас
Најубаво би било врска 6 месеци до 1 година и после тоа веридба, брак како идат тие работи
Секс секс па секс ... -.- Сфаќам дека може да му се здосади, незнам ни како од 16 години успеал да издржи толку години само со една. И еве ако се земат и ако стварно ја сака нема да му биде потребна ниедна другаА добро, еве да речеме познавам другар кој е во врска 7 години, значи од негова 16-та година Досега ја нема изневерено и она го нема изневерено.Јас ги чуствувам како брат и сестра, нон стоп се заедно.Пред извесно време, дечкото се пожали дека не може да си го замисли фактот дека откако ќе се земе со нејзе, ќе биде само со нејзе и нема да види друга вагина Ама сепак сака со нејзе брак, нели инаку залудно ќе му отидат 7 години од неговиот драгоцен живот.
И добро, ќе се земат.
Дали тој утре ќе посака да проба друга девојка?
-Да.
Дали заради таа ќе има проблеми во брак?
-Да.
Дали ќе дојде до развод?
-Голема веројатност.