Ko што вика еден мој професор, телефони со процесорска моќ појака од компјутери со намена за играње angry birds? Поарно купи си некој здрав таблет за тие пари и некое евтино просечно телефонче кое нема да ти биде криво ако ти падне од раце.
Баш и не е нормално. Т.е. воопшто не е нормално секој ден да ти биде на полнач. Или нешто не правиш ко што треба или нешто батеријата не е во ред.Имам Самсунг С4 и сум презадоволна до сеа,освен што батеријата ми се празни за помалку од еден ден,што е и нормално за смратфон.
Слика,звук,големина на екран,брзина--- Препорачувам
Интернет пуштен нон-стоп,активни апликации,многу зборување... па добро што и толку издржува,јас ја зезнав уште при сам старт батеријата,лошо ја полнев,ја вадев од полнач не дополнета и ракував со телефонот додека беше на кабел.Баш и не е нормално. Т.е. воопшто не е нормално секој ден да ти биде на полнач. Или нешто не правиш ко што треба или нешто батеријата не е во ред.
Можда звучам ко gadget junkie, но комплетно разбирам човек да сака да има подобар телефон. Зошто некој сака и купува мерцедес, кога може да помине и со кола од неколку илјади евра? И двете ќе те однесат од А до Б, но првиот е поефикасен, поудобен, поубав. Зависи колку го користиш телефонот и неговите додатоци. Ако го користиш само за најосновната примарна причина односно правење повици, тогаш нема потреба за фрлање на толку пари.