Марјан Ѓорѓиевски - стенд ап комичар

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Отпрво беше интересен, но после манекенки некако го отупе..ама па последново и не беше дотолку лошо. Е, кога ја видов како ја имитира Ноне.. се изнасмеав толку слатко. А и за оној Александар што ја води „Лесни пари“

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Па не дека не ми е интересен, интересен е. Ама не се валкам од смеа на клиповите.
Ми предизвикува блага насмевка.
Ништо повеќе.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Ми се допаѓа неговиот начин на размислување и интерпретирање на работите кои секојдневно се случуваат во нашиот живот.Конечно некој да плеска во лице за нашиот глуп менталитет.

Nemirna.

Активен Член
14 февруари 2012
116
84
28
Типот ми се свиѓа. Знае како да ги насмее луѓето :D Но, мислам дека првите клипчиња му беа многу подобри од тие сега. Најсмешни ми се навивачи, лаги, паничари. Кратко ама да те насмее до солзи :D И овие новиве се добри но на моменти ми здосадуваат

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
Ми се допаѓа неговиот начин на размислување и интерпретирање на работите кои секојдневно се случуваат во нашиот живот.Конечно некој да плеска во лице за нашиот глуп менталитет.
Абе да во право си, ама мислам дека за се` треба да се има граница :/ мое мислење...

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Му ги имам изглеано сите видеа освен последново, ај некако врвеше во првите ма да ни тогаш не ми беше толку смешен ама во последните бетер се напраи. Едно те исто во секое видео.
Искрено, Жаре со неговите обраќања ми е 10 пати поинтересен од овој.

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Па онака, убаво почна. Но, после Манекенки некако го отупе.
Ама ова последново му е многу интересно, бреј се утепав од смеа од оној Александар од „Лесни пари“ и од Нонето :D