Уште еден шестоодделенски израз. Бар ние го користевме тоа кога бевме копињаци.Слободен си
Е арно ама тоа беше пред 9 години :/
Уште еден шестоодделенски израз. Бар ние го користевме тоа кога бевме копињаци.Слободен си
Така е браво за тебе еве уште еден израз за да се радваш чим то те прај среќен.Уште еден шестоодделенски израз. Бар ние го користевме тоа кога бевме копињаци.
Е арно ама тоа беше пред 9 години :/
Ме прави .. и тоа како ме прави кога гледам дека има мали де4иња по форум на коишто татко им и купува голф4е за да биде нивно.Така е браво за тебе еве уште еден израз за да се радваш чим то те прај среќен.
Така де убаво за тебе !Ме прави .. и тоа како ме прави кога гледам дека има мали де4иња по форум на коишто татко им и купува голф4е за да биде нивно.
Во тој случај постирај ја во „Моментално слушам...“, вака се губи поентата на темата и се изедначува со „Моментално слушам“.@ipopovski зарем е можно да сте толку ограничени,посвети песна е темата,сум објавила,со тоа и посветила и значи таа личност за која е наменета ќе се пронајде.Мора ли да тагнувам,или само ќе пишам над песната"за тебе" или едно смајли и сум се спасила од казнени м?
И уште нешто,мене не ми е важно,нека се и 10 кога се оправдано ставени и реално,а не вака банални причини да наоѓате.Опуштете се малку.
A зошто да се губи ,кажи ми што менува во посветата тоа смајли плус или збор-два,така добива ли на поента?Во тој случај постирај ја во „Моментално слушам...“, вака се губи поентата на темата и се изедначува со „Моментално слушам“.
Самата тема се вика Посвети песна, а не постирај песна. Доволно е.A зошто да се губи ,кажи ми што менува во посветата тоа смајли плус или збор-два,така добива ли поента?
Нема смисла ова и освен тоа половина и повеќето постирани песни се без пишана посвета,што не значи дека не се посветени.
Или ставете правило како да изгледа една посвета,да знаат и останатите членови во иднина.
Благодарам,еве се вратив во клупата,а сега одам да си посветам една песна на комшијата.Самата тема се вика Посвети песна, а не постирај песна. Доволно е.