Сакам да кажам/Сакам да прашам

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Уште еден шестоодделенски израз. Бар ние го користевме тоа кога бевме копињаци.
Е арно ама тоа беше пред 9 години :/
Така е браво за тебе еве уште еден израз за да се радваш чим то те прај среќен.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Така е браво за тебе еве уште еден израз за да се радваш чим то те прај среќен.
Ме прави .. и тоа како ме прави кога гледам дека има мали де4иња по форум на коишто татко им и купува голф4е за да биде нивно.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
@ipopovski зарем е можно да сте толку ограничени,посвети песна е темата,сум објавила,со тоа и посветила и значи таа личност за која е наменета ќе се пронајде.Мора ли да тагнувам,или само ќе пишам над песната"за тебе" или едно смајли и сум се спасила од казнени м?
И уште нешто,мене не ми е важно,нека се и 10 кога се оправдано ставени и реално,а не вака банални причини да наоѓате.Опуштете се малку.

Последна промена:

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
@ipopovski зарем е можно да сте толку ограничени,посвети песна е темата,сум објавила,со тоа и посветила и значи таа личност за која е наменета ќе се пронајде.Мора ли да тагнувам,или само ќе пишам над песната"за тебе" или едно смајли и сум се спасила од казнени м?
И уште нешто,мене не ми е важно,нека се и 10 кога се оправдано ставени и реално,а не вака банални причини да наоѓате.Опуштете се малку.
Во тој случај постирај ја во „Моментално слушам...“, вака се губи поентата на темата и се изедначува со „Моментално слушам“.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Во тој случај постирај ја во „Моментално слушам...“, вака се губи поентата на темата и се изедначува со „Моментално слушам“.
A зошто да се губи ,кажи ми што менува во посветата тоа смајли плус или збор-два,така добива ли на поента?
Нема смисла ова и освен тоа половина и повеќето постирани песни се без пишана посвета,што не значи дека не се посветени.
Или ставете правило како да изгледа една посвета,да знаат и останатите членови во иднина.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
A зошто да се губи ,кажи ми што менува во посветата тоа смајли плус или збор-два,така добива ли поента?
Нема смисла ова и освен тоа половина и повеќето постирани песни се без пишана посвета,што не значи дека не се посветени.
Или ставете правило како да изгледа една посвета,да знаат и останатите членови во иднина.
Самата тема се вика Посвети песна, а не постирај песна. Доволно е.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Самата тема се вика Посвети песна, а не постирај песна. Доволно е.
Благодарам,еве се вратив во клупата,а сега одам да си посветам една песна на комшијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski